Η Ελλάδα είναι η πλέον αντιπαθής χώρα για τους… σκοπιανούς!

Η Ελλάδα είναι η πλέον αντιπαθής χώρα για τους... σκοπιανούς!

Την πρωτιά στην αντιπάθεια των σκοπιανών σφετεριστών της Μακεδονίας μας έχει η Ελλάδα.

Σύμφωνα με έρευνα κοινής γνώμης που πραγματοποιήθηκε στα σκόπια, το 44,3% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η χώρα με την φιλικότερη στάση απέναντι τους είναι η Σερβία. Στον αντίποδα βρίσκεται η Ελλάδα καθώς μόνο το 1,1% θεωρεί ότι έχουμε φιλική στάση απέναντι τους. Από τις άμεσα γειτονικές χώρες την Σερβία ακολουθεί η Αλβανία (14,3%), η Βουλγαρία (11,2%) και το Κοσσυφοπέδιο (2%). Τα αποτελέσματα δείχνουν επίσης ότι 8 με 10% των σκοπιανών πιστεύουν ότι ένα γειτονικό κράτος είναι εχθρικό προς την χώρα τους, ενώ το 58,4% δήλωσε ότι οι σχέσεις καλής γειτονίας είναι “πολύ σημαντικές”.

Αντίστοιχα 10% θεωρεί ότι κανένας γείτονας δεν είναι εχθρικός απέναντι στα Σκόπια ενώ ένα 59% ονοματίζει την Ελλάδα ως την χώρα που εμποδίζει την ένταξη στο ΝΑΤΟ λόγω της διαφωνίας που υπάρχει στο θέμα του ονόματος. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι σκοπιανοί παραδέχονται ότι έχουν περισσότερες προκαταλήψεις απέναντι στους Έλληνες (41,5%) και λιγότερες απέναντι στους Βούλγαρους (4,7%). Στο ενδιάμεσο βρίσκονται η Αλβανία (21,5%) η Σερβία (7,5%) και το Κοσσυφοπέδιο (7,2%). Η τηλεφωνική δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από τις 27 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου και περιελάμβανε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.000 ερωτηθέντων.

Την ίδια ώρα που το ψευδοκράτος των Σκοπίων απειλείται με διάλυση, λόγω της απειλής που υφίσταται από τους αλβανούς, οι σκοπιανοί θεωρούν ως την πλέον αντιπαθή χώρα την Ελλάδα, εμπνευσμένοι και τρεφόμενοι προφανώς από την παραχάραξη της ιστορίας και την πολύχρονη προσπάθεια αρπαγής του ονόματος της Μακεδονίας.

Αδιαφορώντας πλήρως για την αντιπάθειά τους κατά της Ελλάδας και ευρισκόμενοι σε συνεχή εγρήγορση για το ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ, από τους εγχώριους πολιτικάντηδες στους σκοπιανούς, οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχίζουν τον αγώνα τους για την υπεράσπιση και αυτής της προαιώνιας  Ελληνικής Γης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-ellada-einai-h-pleon-antipathhs-chwra-gia-tous…-skopianous#ixzz4mGiwGmKn

Advertisements

Comments Off on Η Ελλάδα είναι η πλέον αντιπαθής χώρα για τους… σκοπιανούς!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.