«Κοινωνικοί αγωνιστές» της αριστεράς χτύπησαν ξημερώματα το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου

«Κοινωνικοί αγωνιστές» της αριστεράς χτύπησαν ξημερώματα το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου

«Βροχή» έπεσαν οι βόμβες μολότοφ, σε «καταδρομική» επίθεση που έκαναν παρακρατικοί στο αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου.

Λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ομάδα 10-20 ατόμων που βγήκε από την Πολυτεχνειούπολη άρχισαν να ρίχνουν βόμβες μολότοφ εναντίον του αστυνομικού τμήματος. Συνέπεια της επίθεσης ήταν να τυλιχτούν στις φλόγες 9 μοτοσικλέτες και ένα ΙΧ.

Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή πέντε ατόμων, που αφέθηκαν ελεύθερα στη συνέχεια, ελέω της διπλής ιδιότητάς τους ως «κοινωνικοί αγωνιστές» και συνεταίροι της εκάστοτε μνημονιακής συγκυβέρνησης.

Η λύση προτείνει η  κυβέρνηση για να αντιμετωπιστεί αυτή η φωλιά παρακρατικών – «κοινωνικών αγωνιστών» της αριστεράς που λυμαίνεται τα πανεπιστήμια και τα χρησιμοποιεί ως ορμητήριο για τέτοιου είδους πράξεις απαιτείται ένα «ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα».

Τι προτείνει, δηλαδή, η κυβέρνηδη διά του Γαβρόγλου; Την αντιμετώπιση αυτών των βανδάλων και των δολοφόνων από τους φοιτητές κι όχι από την Αστυνομία. Εμείς από την άλλη προτείνουμε να λυθούν τα χέρια των αρχών για την αντιμετώπιση των εγκληματιών και την επίτευξη της δημόσιας ασφάλειας πριν φτάσουμε σε καταστάσεις συμμοριτοπολέμου, όπως αυτές που θυμίζουν τέτοιες νυχτερινές επιδρομές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koinwnikoi-agwnistes-ths-aristeras-chtuphsan-jhmerwmata-to-astunomiko-tmhma#ixzz4mGAvsh00

Advertisements

Comments Off on «Κοινωνικοί αγωνιστές» της αριστεράς χτύπησαν ξημερώματα το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου

Filed under ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.