Μία απάντηση στο τσίρκο της μνημονιακής αριστεράς: Μπολσεβίκοι, η Ελλάς δεν θα γίνει “Σοβιετία”

Μία απάντηση στο τσίρκο της μνημονιακής αριστεράς: Μπολσεβίκοι, η Ελλάς δεν θα γίνει “Σοβιετία”

Άρθρο από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί

Απεγνωσμένες είναι οι προσπάθειες των κουκουέδων αλλά και των ψοφοδεξιών της ΝΔ να πείσουν την κοινή γνώμη ότι η κυβέρνηση Σύριζα δεν είναι αριστερή. Ισχυρίζονται μάλιστα μετά κομπασμού πως καμία αριστερή κυβέρνηση δεν θα ψήφιζε ποτέ τα σκληρά, αντιλαϊκά μέτρα που ψήφισε η συγκεκριμένη. Ψεύδονται! Εκείνο που επιχειρούν να αποκρύψουν από τον Λαό είναι πως διαβιούμε στα πλαίσια ενός αντεθνικού, στυγνού Μνημονιακού Κομμουνισμού!

Η ιδεολογία η οποία γκρεμίστηκε από τους ίδιους τους λαούς στην Ανατολική Ευρώπη και είναι σήμερα απαγορευμένη στα περισσότερα κράτη αυτής, έρχεται στην Ελλάδα να εκδικηθεί για την συντριβή την οποία υπέστη τον μακρινό Αύγουστο του 1949. Είναι δε τόσο βαθιά τα συμπλέγματά της ώστε να επιχειρεί την πλήρη εθνική αποδόμηση, ότι δηλαδή δεν κατόρθωσε να πετύχει ο πολιτικός πρόγονος του σημερινού Σύριζα, το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 1980.

Δεν υπάρχει πιο ενδεικτικό παράδειγμα της χυδαίας μορφής του ελληνόφωνου μπολσεβικισμού από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας της κυβέρνησης. Αυτός λοιπόν, εκφράζει στον υψηλότερο βαθμό τη μορφή του άξεστου, πρωτόγονου μπολσεβίκου ο οποίος επέδραμε από την ασιατική στέππα και εισέβαλε για να λαφυραγωγήσει τα τσαρικά ανάκτορα. Την εικόνα τούτη δεν την φαντάζομαι εγώ, την αποκαλύπτει ο ίδιος ο μπολσεβίκος ο οποίος έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Όχι κολομβια ,ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα σας κάνουμε φιλελεδες και συνοδοιπόροι του Κυριακου !!!! — μαζί με Βλαντιμηρ ιλιτς καμενωφ και Ιωσηφ βησσαριονοβιτς παππωφ».

Ιδού συνεπώς το όραμα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για την Ελλάδα του 21ου αιώνα: Μια Σοβιετία, με υπουργούς τους πρωταγωνιστές της μπολσεβίκικης θηριωδίας του 20ου αιώνος, υπεύθυνους για τις δολοφονίες εκατομμυρίων ανδρών και γυναικών κυρίως στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Καμία βεβαίως έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι δεν αντέδρασε στην ανάρτηση και στον παραλληλισμό που έγινε, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Απόδειξη ότι ιδεολογία των ψευτοδεξιών ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε το χρήμα και η εξουσία. Ας θυμούνται λοιπόν οι πατριώτες στις επόμενες εκλογές ότι κάθε ψήφος στο μόρφωμα των ΑΝΕΛ είναι στήριξη στον σύντροφο του Πολάκη, Βλαντιμίρ Ίλιτς Καμένωφ!

Ας αφήσουμε όμως τους άξεστους μπολσεβίκους κι ας περάσουμε στους… εξευρωπαϊσμένους, ή για την ακρίβεια εκείνους που φέρουν εξευρωπαϊσμένο περιτύλιγμα! Ας αφήσουμε τους γραφικούς για να περάσουμε στους… σοβαρούς κομμουνιστές. Δήλωσε ο περήφανος για την αντιφασιστική δράση του γιου του(εδώ για τον πρόεδρο της Βουλής δεν υφίσταται επιδοκιμασία της βίας…) υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης: «το πρώτο βήμα για να αμφισβητήσεις αυτή την πολιτική (σ.σ. εννοεί την μνημονιακή) είναι να μην την υιοθετήσεις!», για να καταλήξει με το τρομοκρατικό επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν άλλοτε οι μνημονιακοί λακέδες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: «Δεν ξέρω αν το σχέδιο Σόιμπλε για Grexit έχει φύγει απ’ το τραπέζι»!

Η κομμουνιστική συμμορία Σύριζα-ΑΝΕΛ προφανώς και δεν υιοθετεί την μνημονιακή πολιτική των τοκογλύφων του Βερολίνου και των Βρυξελλών, απλώς την εφαρμόζει κατά γράμμα με απώτερο στόχο να τους εξαπατήσει! Μα τι μεγαλειώδης πολιτική τακτική ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια του Ελληνικού Λαού που ασφυκτιά υπό το βάρος των αιματηρών μέτρων! Τα δύο Μνημόνια που ψήφισε η κυβέρνηση των κομμουνιστών απατεώνων ήταν στάχτη στα μάτια των δανειστών, οπότε με τη βεβαιότητα υπνοβάτη προβλέπουμε την υπογραφή ενός ακόμη το καλοκαίρι του 2018 για να τους τυφλώσουν εντελώς…

Οι συμμορίτες παίζουν στο πολιτικό πεδίο δίχως αντίπαλο. Παίζουν δε, δίχως αντίπαλο αφενός διότι η ΝΔ βολεύεται από την ψήφιση των μέτρων από Σύριζα και ΑΝΕΛ, μέτρων τα οποία η ίδια δεν θα μπορούσε να ψηφίσει αναίμακτα αλλά μπορεί να εφαρμόσει (όπως έχει δηλώσει και ο πρόεδρός της) και αφετέρου διότι το «δημοκρατικό» τόξο της Σοβιετίας των Πολάκηδων, των Καμένωφ και ούτω καθ’ εξής, έχει αποκλείσει από κάθε δημόσια προβολή την μοναδική πολιτική δύναμη Εθνικής Αντίστασης, τη Χρυσή Αυγή.

Στο δια ταύτα, είναι δεδομένο και το διαπιστώνει πια κάθε σοβαρός και εχέφρων άνθρωπος πως ο μνημονιακός κομμουνισμός επιβάλλεται να γκρεμισθεί για να σωθεί η Ελλάς. Το ζητούμενο όμως, δεν είναι να αντικατασταθεί από έναν μνημονιακό φιλελευθερισμό ο οποίος έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν πως υπήρξε εξίσου αντεθνικός και καταστροφικός με τον κομμουνισμό, αλλά από μια νέα Ιδέα η οποία οφείλει να σαρώσει τον ραγιαδισμό του Μνημονίου που έχει δια της βίας επιβληθεί πάνω από την Πατρίδα.

Μας μισούν και μας λασπολογούν, διότι αρνούμαστε να αποδεχθούμε την επιβολή μιας πιο φιλελεύθερης εκδοχής του κομμουνιστή μνημονιακού Τσίπρα, στο πρόσωπο του μνημονιακού Μητσοτάκη. Θα τους νικήσουμε γιατί το δικό μας όραμα δεν είναι το ψευτορωμαίικο των υποταγμένων του Μνημονίου αλλά μια Ελλάς περήφανη και Μεγάλη, μια Ελλάς ελεύθερη και κοινωνικά δίκαιη, μια Ελλάς Ελλήνων Εθνικιστών!

Ευάγγελος Καρακώστας 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellas-ellhnwn-ethnikistwn#ixzz4mBl5BNsm

Advertisements

Comments Off on Μία απάντηση στο τσίρκο της μνημονιακής αριστεράς: Μπολσεβίκοι, η Ελλάς δεν θα γίνει “Σοβιετία”

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.