Μουσουλμάνοι έστρωσαν χαλάκια και άρχισαν τα «Αλλάχ Ακμπάρ» μπροστά στους έκπληκτους Θεσσαλονικείς – ΒΙΝΤΕΟ

 

Δημόσια προσευχή μουσουλμάνων σε πάρκο της Θεσσαλονίκης

Μπροστά σε μια σπάνια εικόνα βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι αρκετοί Θεσσαλονικείς. 30-35 μουσουλμάνοι τελέσαν δημόσια προσευχή στο πάρκο στην πλατεία Τυρολόης στη δυτική Θεσσαλονίκη, κάτι που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στους περίοικους.

Η πλατείας Τυρολόης λειτουργεί τα τελευταία χρόνια ως χώρος προσευχής για τους μουσουλμάνους. Οι μουσουλμάνοι άνδρες προσευχήθηκαν, με τον ιμάμη να διαβάζει το κοράνι και όταν η τελετή ολοκληρώθηκε μάζεψαν τα χαλάκια που είχαν τοποθετήσει στα πόδια τους και αποχώρησαν.

Σύμφωνα με τα τοπικά ρεπορτάζ το κάλεσμα για προσευχή έγινε από τον «Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μουσουλμάνων Μακεδονίας – Θράκης» και παράλληλα κατήγγειλαν το υπουργείο που δεν τους έχει ετοιμάσει ακόμα χώρο θρησκευτικής λατρείας. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά όπου μουσουλμάνοι στήνουν υπαίθριο τζαμί και αρχίζουν τις προσευχές στον Αλλάχ, το ίδιο είχε συμβεί το περασμένο Σεπτέμβριο σε μια άλλη πλατεία της Θεσσαλονίκης.

Υ.Γ. Μετά την ολοκλήρωση του τζαμιού των Αθηνών, όπως καταλαβαίνετε, έρχεται τζαμί και… στην Θεσσαλονίκη! 

Διαβάστε επίσης: Αλήθεια, πού στην Ελλάδα θα γίνει το δεύτερο τζαμί εντός του 2017;

Λαθρομετανάστες έστησαν υπαίθριο τζαμί σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης και άρχισαν τις προσευχές στον Αλλάχ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mousoulmanoi-estrwsan-chalakia-kai-archisan-ta-allach-akmpar-mprosta-stous#ixzz4mBlanhNS

Advertisements

Comments Off on Μουσουλμάνοι έστρωσαν χαλάκια και άρχισαν τα «Αλλάχ Ακμπάρ» μπροστά στους έκπληκτους Θεσσαλονικείς – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.