Δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας σε φιλοτουρκικό παραλήρημα – ΒΙΝΤΕΟ

Δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας σε φιλοτουρκικό παραλήρημα - ΒΙΝΤΕΟ

Ύστερα από την νομιμοποίηση της παράνομης τουρκικής οργάνωσης «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας και δήμαρχος Τοπείρου Ξάνθης, Μίχογλου, προέβη σε ένα φιλοτουρκικό παραλήρημα.

Συγκεκριμένα, παραβρέθηκε σε τουρκοεκδήλωση του δήμου Μπαϊράμπασα στα πλαίσια μιας καθαρά τουρκικής κρατικής δράσης, που οργανώνει θρησκευτικά γεύματα σε πληθυσμούς μουσουλμάνων στα Βαλκάνια.

Εκεί ο Μίχογλου ξεπέρασε τα όποια όρια, λέγοντας τα εξής για ανθρώπους που αποδεδειγμένα εργάζονται για την απόσχιση εθνικού εδάφους:

«…Θά ἤθελα νά εὐχαριστήσω γιά τήν ἐδῶ παρουσία τους τόν κ. Πρόξενο, ὁ ὁποῖος εἶναι ἕνας ἀπό τούς καλύτερους ἀνθρώπους πού ἔχω γνωρίσει, πραγματικά καλοκάγαθος, τον κύριο, τον σοφολογιότατο Μουφτή τόν κ. Μέτε, νά εὐχαριστήσω τόν βουλευτή μας κ. Ζεϊμπέκ πού πραγματικά εἶναι ἡ ψυχή καί τόν ἀγαπῶ ἰδιαιτέρως, νά εὐχαριστήσω τόν ἀδελφό δήμαρχο Μύκης κ. Καμπζά γιά τήν ἐδῶ παρουσία του…»

Κλασσικός νεοδημοκράτης ο δήμαρχος. Δεν τον ένοιαξε που βρέθηκε σε εκδήλωση με τον τούρκο πρόξενο και τον ψευδομουφτή, εκπροσώπους του τουρκικού επεκτατισμού στην Θράκη μας. Απλά μέτρησε τα ψηφαλάκια, σηκώθηκε και έκανε την δήλωση που θα του τα εξασφάλιζε. Κι ας χάσουμε την Θράκη, αυτός πάλι δήμαρχος θα είναι.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmarchos-ths-neas-dhmokratias-se-filotourkiko-paralhrhma-binteo#ixzz4mQzazv83

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s