Σύριζα και Ανέλ βάζουν την Ελλάδα στο στόμα του λύκου: Ελληνικά πλοία θα συμμετέχουν σε πολεμικής επιχειρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο!

Σύριζα και Ανέλ βάζουν την Ελλάδα στο στόμα του λύκου: Ελληνικά πλοία θα συμμετέχουν σε πολεμικής επιχειρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο!

Γράφει ο Αντίοχος

Στην Αμέρικα είχε πάει τις προηγούμενες ημέρες ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζόζεφ Ντάνφορντ και με τον βοηθό υφυπουργό Άμυνας για θέματα Ευρώπης και ΝΑΤΟ Τόμας Γκόφους.

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του Βήματος: «οι συζητήσεις δεν έμειναν στη γενικότερη γεωπολιτική συζήτηση, αλλά εισήλθαν σε πρακτικά ζητήματα».

Ποια ήταν αυτά τα «πρακτικά ζητήματα»; Μεταξύ των άλλων και το εξής: «Στο πλαίσιο αυτό, βαρύνουσα σημασία αποκτά η κατ’ αρχήν συμφωνία της αμερικανικής πλευράς να συμμετέχουν πλοία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού στη συνοδεία των αμερικανικών αεροπλανοφόρων που επιχειρούν στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Το ελληνικό Πεντάγωνο εκτιμά ότι με τον τρόπο αυτό ενισχύονται οι δεσμοί, ενώ η Ελλάδα προσφέρει μία συνδρομή που μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη».

Τι είδους «επιχειρήσεις» είναι αυτές, οι οποίες μάλιστα συμφωνήθηκαν από μη πολιτικό πρόσωπο

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-tsiprokammenoi-bazoun-thn-ellada-sto-stoma-tou-lukou-ellhnika-ploia-tha#ixzz4mSL1FNiE

Advertisements

Comments Off on Σύριζα και Ανέλ βάζουν την Ελλάδα στο στόμα του λύκου: Ελληνικά πλοία θα συμμετέχουν σε πολεμικής επιχειρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.