Ευτράπελα στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Ο ένας μάρτυρας μπέρδεψε τις ημερομηνίες κι ο άλλος δήλωσε ότι σώθηκε για μεταφυσικούς λόγους!

Ευτράπελα στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Ο ένας μάρτυρας μπέρδεψε τις ημερομηνίες κι ο άλλος δήλωσε ότι σώθηκε για μεταφυσικούς λόγους!

Έσφιξαν οι ζέστες και τα ευτράπελα διαδέχονται το ένα το άλλο στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Οι δύο μάρτυρες που εξετάστηκαν χθες (10-07), κατέθεσαν για περιστατικά για τα οποία δεν υπάρχει καν μήνυση και τα οποία, ακόμα κι αν υποτεθούν αληθή, κυμαίνονται μεταξύ όλως ελαφράς και απλής σωματικής βλάβης, εξ αντικειμένου δηλαδή δεν έχουν καμία σχέση με το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης!

Πρώτος κατέθεσε ο Παναγιώτης Μπούσιος, αστυνομικός ρεπόρτερ του Star. Ο Μπούσιος στην αρχική του κατάθεση είχε μιλήσει για περιστατικό το οποίο συνέβη στις 09-12-2013. Στη χθεσινή κατάθεση, τοποθέτησε το ίδιο περιστατικό τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2013. Τέτοια ακρίβεια και αξιοπιστία στην κατάθεση του μάρτυρα…

Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση από 4-5 άγνωστα άτομα που μετείχαν σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, χωρίς όμως να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά τους. Τα άτομα προσπάθησαν να του ρίξουν τέσσερεις γροθιές όμως εκείνος απέφυγε τις τρεις και τον πέτυχε μόνο μία στο αυτί όπου τραυματίστηκε ελαφρά. Μετέβη σε ιατρικό κέντρο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά αποχώρησε. Διευκρίνισε ότι για το συμβάν δεν έχει υποβάλει μήνυση.   

Ο μάρτυρας είπε ότι εκείνη την ημέρα γινόταν ειρηνική πορεία οπαδών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, μετά το πρώτο Μνημόσυνο για την άνανδρη δολοφονία των Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη.

Την ώρα που η πορεία βάδιζε προς το Κοιμητήριο (και ενώ μέχρι τότε όλα ήταν απολύτως ήρεμα), κάποιος περίοικος βγήκε στο μπαλκόνι του και προκάλεσε τον κόσμο με ύβρεις. Ο Μπούσιος πήγε στο σημείο για να καλύψει τις λεκτικές αντεγκλήσεις και τότε τα τρία άτομα τον πλησίασαν λέγοντάς του αρχικά «τι τραβάς ρε» και «δεν έχουμε κάτι μαζί σας, αλλά δεν θα σας αφήσουν να τα δείξετε όπως έγιναν».

Ο Μπούσιος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στοιχεία για εμπλοκή Βουλευτών στο συμβάν. Συγκεκριμένα, είπε ότι στη συγκέντρωση παρευρίσκονταν οι Βουλευτές Γερμενής, Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος, οι οποίοι όμως ήταν σε άλλο σημείο, στην κεφαλή της πορείας, δεν άκουσε να δίνουν κάποια εντολή και μάλιστα το πιθανότερο είναι να μην αντιλήφθηκαν καν το περιστατικό διότι ήταν μακριά και διήρκεσε μόλις 30 δευτερόλεπτα περίπου.

Ο Μύριλλας και η…κολεκτίβα

Ο δεύτερος μάρτυρας που εξετάστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση ήταν ο φωτορεπόρτερ Μενέλαος Μύριλλας. Ο Μύριλλας από την πρώτη στιγμή έδειξε το βαθμό της σοβαρότητας και της αξιοπιστίας του, λέγοντας ότι:

«Μ: Στο πρακτορείο που δουλεύω δεν είμαστε υπάλληλοι.
Πρ: Δηλαδή η σχέση σας με το πρακτορείο στο οποίο δουλεύετε ποια είναι;
Μ: Είμαστε μια φιλελεύθερη κολεκτίβα 5 ατόμων. Είμαστε όλοι αφεντικά και εργάτες… Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε και ορίζουμε εμείς την ατζέντα. 

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/eutrapela-sth-dikh-ths-chrushs-aughs-o-enas-marturas-mperdepse-tis-hmeromhn#ixzz4mY9NgzJ3

Advertisements

Comments Off on Ευτράπελα στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Ο ένας μάρτυρας μπέρδεψε τις ημερομηνίες κι ο άλλος δήλωσε ότι σώθηκε για μεταφυσικούς λόγους!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.