Συνέντευξη συναγωνιστών Ν. Κούζηλου και Π. Ζησιμόπουλου στην “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου φιλοξενήθηκαν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Πολύβιος Ζησιμόπουλος και ο βουλευτής Α’ Πειραιά Νικόλαος Κούζηλος, όπου και ανέλυσαν πλείστα ζητήματα της επικαιρότητας.

Αρχικά, μίλησαν για την μετονομασία του ΠΑΣΟΚ, η οποία όχι μόνο δεν θα φέρει κάτι νέο, αλλά αντιθέτως θα οδηγήσει στην απόσβεση των χρεών ενός κόμματος του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με πληθώρα σκανδάλων.

Ο Συναγωνιστής Νικόλαος Κούζηλος τόνισε ότι για μια αποτελεσματική εξωτερική πολιτική είναι αναγκαία μια εθνική κυβέρνηση, αυτή της Χρυσής Αυγής. Ακόμη, ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος επεσήμανε ότι στην Θράκη ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει μια εθνοκτόνο πολιτική, χωρίς να παραλείψει να σημειώσει πως στελέχη των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» δεν έχουν διστάσει να φωτογραφηθούν με μέλη του DEB.

Εκτός των παραπάνω, έγινε λόγος και για τις πολιτικές παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, όπου φυσικά το πολιτικό κόμμα της ΝΔ είναι άμεσα εμπλεκόμενο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-sunagwnistwn-n.-kouzhlou-kai-p.-zhsimopoulou-sthn-ethnikistikh-f#ixzz4mVOP67GT

Advertisements

Comments Off on Συνέντευξη συναγωνιστών Ν. Κούζηλου και Π. Ζησιμόπουλου στην “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.