Α. Γρέγος: Το νομοσχέδιο για την πνευματική ιδιοκτησία δεν ανταποκρίνεται στην ελληνική κοινωνία – ΒΙΝΤΕΟ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, όσον αφορά το νομοσχέδιο για την πνευματική ιδιοκτησία.

Ο Συναγωνιστής περιέγραψε το ζοφερό τοπίο που επικρατεί στο πεδίο των πνευματικών δικαιωμάτων και τον ύποπτο ρόλο της Ανώνυμης Εταιρείας Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Το εν λόγω νομοσχέδιο αποτελεί στην ουσία αντιγραφή ξένης νομοθεσίας, χωρίς να είναι ωστόσο προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα.

Ακόμα, ο Αντώνης Γρέγος μίλησε για τις πολυάριθμες προσλήψεις σε Μέγαρο  Μουσικής Αθηνών και Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (που παρουσιάζουν χρέη δυσθεώρητα), με αποδοχές εξαιρετικά υψηλές και προκλητικές για τη περίοδο κρίσης που βιώνει η χώρα.

Ο Βουλευτής έκλεισε την ομιλία του μιλώντας για την υποκρισία της ΝΔ, όπου ένα κόμμα ασύδοτο τολμά και μιλά για διαφάνεια και νομιμότητα στον χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-gregos-to-nomoschedio-gia-thn-pneumatikh-idiokthsia-den-antapokrinetai-s#ixzz4miz5Bd4w

Advertisements

Comments Off on Α. Γρέγος: Το νομοσχέδιο για την πνευματική ιδιοκτησία δεν ανταποκρίνεται στην ελληνική κοινωνία – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.