Γιατί συντρόφια δε σέβεστε τους αναρχοπατέρες που σας αποφυλακίζουν; Φίλης-Ξυδάκης ήπιαν… καφέ με “αλληλέγγυους”

Γιατί συντρόφια δε σέβεστε τους αναρχοπατέρες που σας αποφυλακίζουν; Φίλης-Ξυδάκης ήπιαν... καφέ με “αλληλέγγυους”

Το πόσο… αχάριστοι είναι οι παρακρατικοί φάνηκε στην χθεσινή συγκέντρωση που διοργανώθηκε για να παρέμβουν τα συντρόφια στην Δικαιοσύνη. Όχι μόνο δεν εκτίμησαν την παρουσία υπουργών (τέως και νυν) σε μία τέτοια συγκέντρωση, αλλά σε ανύποπτο χρόνο τους έλουσαν και με καφέδες, νερά και άλλα τινά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ένταση σημειώθηκε όταν έκανε την εμφάνισή του στην πλατεία ο Νίκος Φίλης. Ο πρώην υπουργός δέχτηκε αποδοκιμασίες και τελικά τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν εμφανίστηκε και ο Νίκος Ξυδάκης. Δέχτηκαν λεκτικές επιθέσεις ενώ εναντίον τους εκτοξεύθηκαν νερά και καφέδες, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Βρε συντρόφια, να σέβεστε τους αναρχοπατέρες υπουργούς σας. Θα υπήρχε περίπτωση με κυβέρνηση λαϊκή να σηκώνατε πανό που θα έλεγε ότι «επιλέγετε εσείς» το ποιος είναι αθώος ή ένοχος και να είναι, επιπλέον, και αλήθεια; Παρεμπιπτόντως, το συγκεκριμένο πανό, καθότι παρωχημένο, σας… εκθέτει στα μάτια των προστατών σας. Τον Τ. Θεοφίλου ήδη τον άφησαν ελεύθερο. Πάρτε καμιά καινούργια λινάτσα μη γίνεστε ρεζίλι…

Ολάκερος υπουργός, συνάδελφος αυτών που λούσατε με καφέ, είναι πατέρας συναδέλφου σας, παρακρατικού και καταδικασμένου. Λίγη… οικογενειακή αλληλεγγύη δεν βλάπτει, σύντροφοι κι ας λέει ο Μάρξ ανερυθρίαστα ότι μέχρι και την οικογένεια θα καταργήσετε. (για τα μνημόνια δεν είχε πει κάτι οπότε υπογράψτε ελεύθερα!)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-suntrofia-de-sebeste-tous-anarchopateres-pou-sas-apofulakizoun-filhs#ixzz4mtY4B5YX

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s