Η συμπόρευση ΝΔ-Σύριζα, οι πονηροί πολιτευτές της ψευτοδεξιάς και το… 18μηνο!

Η συμπόρευση ΝΔ-Σύριζα, οι πονηροί πολιτευτές της ψευτοδεξιάς και το… 18μηνο!

Γράφει ο Αντίοχος

Είναι το 18μηνο, «Ηλίθιε»!

Με κάθε τρόπο προσπαθούν κάποιοι πονηροί πολιτευτάκηδες της νουδούλας να ξεγελάσουν τον κοσμάκη, για να «αποδείξουν» την δήθεν συνεργασία… ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής.

Γράφει, για παράδειγμα κάποιος διεθνώς και επιτοπίως άγνωστος ονόματι Μάξιμος Συνετάκης (ο οποίος συστήνεται ως «τ. Βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου, Ειδικός Σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ για θέματα ανάπτυξης Κρήτης», σε… βαθυστόχαστο άρθρο του υπό τον τίτλο «Συγχωροχάρτι στον Τσίπρα», σε νεοδημοκρατική ιστοσελίδα:

«Αλλά η αλήθεια και η κοινή λογική εκδικείται. Για να μην πάμε μακριά! Ήταν μόλις τέσσερα χρόνια πριν όπου επί κυβερνήσεων Αντώνη μπήκαν στη φυλακή τα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης. Και μόλις πριν από επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ που άρχισαν να κυκλοφορούν και πάλι ελεύθεροι. Προφανώς, ήταν το πολιτικό αντάλλαγμα για την υπηρεσία τους να συμπράξουν στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά και στη διάθεση τους να συνδράμουν τα κυβερνητικά σχέδια για αλλαγή του εκλογικού νόμου με απλή αναλογική ώστε να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμα όρους πολιτικής αστάθειας. Η άμεση ή έμμεση συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή…».

Παρατήρηση 1η: Ο λεγάμενος, προσπαθεί να εμφανίσει ως αποτέλεσμα… συναλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ την αποφυλάκιση του προφυλακισμένου Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Μήπως να του μιλήσει κάποιος για το 18μηνο;

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/einai-to-18mhno-hlithie#ixzz4mubmwGFX

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s