Η. Παναγιώταρος: Ανίκανη η Ε.Ε. να προστατέψει τους λαούς της – ΒΙΝΤΕΟ

Στην επιτροπή ευρωπαϊκών και οικονομικών υποθέσεων τοποθετήθηκε ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος, επισημαίνοντας πως η αλληλεγγύη την οποία ευαγγελίζεται η Ε.Ε. δεν υπάρχει για την Ελλάδα, καθώς υπάρχει επιλεκτική εφαρμογή της, φέρνοντας ως παράδειγμα τα εκατομμύρια ευρώ τα οποία έχουν δοθεί στους λαθρομετανάστες ενώ ούτε ένα ευρώ δεν έχει αποδοθεί στους σεισμοπαθείς Έλληνες κατοίκους της Λέσβου.

Στη συνέχεια τόνισε πως η Ελλάδα είναι η μοναδική νικήτρια χώρα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία δεν έχει αποζημιωθεί για το κατοχικό δάνειο, γεγονός που θα ωφελούσε την ελληνική οικονομία.

Σε συνδυασμό μάλιστα με την πολεμική που δέχονται από την Ε.Ε. η πρωτογενής παραγωγή και η μικρομεσαία τάξη οδηγούν στην πλήρη κατάρρευση της οικονομίας.

Χαρακτηριστικά υπογράμμισε πως με την τακτική της Ε.Ε. δεν υπάρχει κάποιος λόγος να είναι κάποιο κράτος – μέλος της ευρωζώνης, καθώς η Ε.Ε. είναι ανίκανη να προστατεύσει τους λαούς της Ευρώπης, τονίζοντας πως το παράδειγμα της Βρετανίας θα το ακολουθήσουν και άλλα κράτη – μέλη της ευρωζώνης.

Τέλος, τόνισε πως η πολιτική η οποία ακολουθείται οδηγεί προς την κατάρρευση της Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-anikanh-h-e.e.-na-prostatepsei-tous-laous-ths#ixzz4n6mrucLU

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s