Συνέντευξη συναγωνιστών Σ. Δεβελέκου και Α. Γέροντα στην “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή του Γιώργου Ρεντετάκου φιλοξενήθηκαν οι Συναγωνιστές και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, Αλέξανδρος Γέροντας και Σωτήρης Δεβελέκος, οι οποίοι ανέλυσαν καίρια ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, κυρίως δε την κόκκινη τρομοκρατία.

Ο Αλέξανδρος Γέροντας τόνισε ότι η κόκκινη τρομοκρατία εξυπηρετεί σκοτεινά συμφέροντα με σκοπό την φίμωση της Χρυσής Αυγής, άρα με απώτερο στόχο την φίμωση της αλήθειας. Οι συνεχείς επιθέσεις σε γραφεία, σε Συναγωνιστές, οι ύβρεις και οι βανδαλισμοί μαρτυρούν ότι η Ελλάδα αποτελεί το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης.

Ο Σωτήρης Δεβελέκος έθιξε τον ρόλο των διεφθαρμένων και διαπλεκόμενων ΜΜΕ, τα οποία διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και έχουν ουσιαστικά αποκλείσει την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.

Κλείνοντας, κατέστη σαφές ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν μια πραγματικά αγαστή συνεργασία σε ότι αφορά το σύμφωνο συμβίωσης αλλά και την υποδούλωση της χώρας στα μνημόνια και τους διεθνείς τοκογλύφους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-sunagwnistwn-s.-debelekou-kai-a.-geronta-sthn-ethnikistikh-fwnh#ixzz4n6VSSMbc

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s