Όμηρος των παρακρατικών η κυβέρνηση: Έσπασαν και την Ερμού για την “Ηριάννα” τα συντρόφια – Φωτογραφίες, Βίντεο

Όμηρος των παρακρατικών η κυβέρνηση: Έσπασαν και την Ερμού για την “Ηριάννα” τα συντρόφια - Φωτογραφίες, Βίντεο

Ύστερα από τις καταστροφές μέσα και γύρω από το κτήριο του Αρείου Πάγου ύστερα από την ανακοίνωση της αποφάσεως σχετικά με την καταδικασμένη για τρομοκρατία “Ηριάννα”, τα συντρόφια του Σύριζα συνέχισαν ακάθεκτοι το παρακρατικό τους έργο.

Συγκεκριμένα, σε πορεία παρακρατικών ομάδων, που διεξήχθη από το Μοναστηράκι προς το Σύνταγμα, οι αλήτες της αριστεράς και της “προόδου”, τα συντρόφια του Σύριζα και πιθανότατα γιοι υπουργών της κυβέρνησης, προέβησαν σε εκταταμένους βανδαλισμούς καταστημάτων στον εμπορικότερο δρόμο των Αθηνών, την Ερμού.

Το θράσος των παρακρατικών είχε συστηματικά καλλιεργηθεί τις προηγούμενες ώρες. Από την μία η απάθεια των αρχών και της κυβέρνησης στην… προθέρμανσή τους με τον ξυλοδαρμό τουρίστα (!), η απουσία συλλήψεων ή έστω προσαγωγών από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον Άρειο Πάγο, αλλά και η αναφανδόν στήριξη που έλαβαν από την κυβέρνηση είχαν ως λογικό επακόλουθο τους νυχτερινούς βανδαλισμούς και το πλιάτσικο.

Δεν χρειάζεται, βέβαια, να κάνουμε έναν υποθετικό παραλληλισμό και να ρωτήσουμε τους καναλάρχες, τους δημοσιογράφους, τις φυλλάδες και τους πολιτικάντηδες τι ακριβώς θα έλεγαν, πόση διάρκεια θα είχαν τα αφιερώματά τους και πόσο απόλυτη θα ήταν η καταδίκη τους στην περίπτωση που η Χρυσή Αυγή είχε προβεί σε ανάλογα επεισόδια. Το ερώτημα θα ήταν άστοχο διότι έχει ήδη απαντηθεί: Τώρα δεν λένε τίποτα, ενώ αν ένας Χρυσαυγίτης βήξει στραβά ουρλιάζουν και κάνουν αφιερώματα για την πιθανή εξάπλωση της γρίπης από την Χρυσή Αυγή.

Καθαρά για την… ιστορία, μετά και από αυτούς τους βανδαλισμούς, η αστυνομία προέβη σε 13 προσαγωγές. Και οι 13 αφέθησαν ελεύθεροι, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο. “Απεχθές μέτρο η προσαγωγή” που έλεγε κι ο σύντροφος Τόσκας.

Διαβάστε επίσης:

Αριστεροί παρακρατικοί ξυλοκόπησαν τουρίστα στο κέντρο των Αθηνών – Τι έχει να πει η κυβέρνηση για τους συνοδοιπόρους της;

Ωμή παρέμβαση Σύριζα στην Δικαιοσύνη

Γυαλιά – καρφιά τα έκαναν στο Εφετείο τα συντρόφια της Ηριάννας: Δεν τους βόλεψε η απόφαση του Δικαστηρίου, την οποία είχαν προδικάσει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omhros-twn-parakratikwn-h-kubernhsh-espasan-kai-thn-ermou-gia-thn-hrianna-t#ixzz4nAedLefx

Advertisements

Comments Off on Όμηρος των παρακρατικών η κυβέρνηση: Έσπασαν και την Ερμού για την “Ηριάννα” τα συντρόφια – Φωτογραφίες, Βίντεο

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.