Γιάννης Σαχινίδης: Δεν θέλετε να εξυγιάνετε, αλλά να ξεπουλήσετε τις συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Με τον εμπεριστατωμένο λόγο του στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου ο Βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης ανέλυσε το θολό τοπίο των αστικών συγκοινωνιών της περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι πρόκειται για ένα ασαφές νομοσχέδιο το οποίο κατετέθη με την διαδικασία του επείγοντος χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Ουσιαστικά, επίκειται η κρατικοποίηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, το οποίο θα ήταν ένα θετικό βήμα, αν ο απώτερος σκοπός αυτής της ενέργειας δεν ήταν η μετέπειτα ιδιωτικοποίησή του και ένταξή του στο ΤΑΙΠΕΔ, ώστε να εκποιηθεί εις βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο Γιάννης Σαχινίδης τόνισε ότι πρόκειται για ακόμη ένα νομοσχέδιο το οποίο φανερώνει τον καθαρά καπιταλιστικό δρόμο στον οποίο βαδίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giannhs-sachinidhs-den-thelete-na-ejugianete-alla-na-jepoulhsete-tis-sugkoi#ixzz4nDwZLise

Advertisements

Comments Off on Γιάννης Σαχινίδης: Δεν θέλετε να εξυγιάνετε, αλλά να ξεπουλήσετε τις συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Comments are closed.