Ε. Καρακώστας: «Οι μη προνομιούχοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή θα γκρεμίσουν το Πελατειακό Κράτος»! BINTEO

Κατά μέτωπο επίθεση στο Πελατειακό Κράτος της κυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ εξαπέλυσε ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, Ευάγγελος Καρακώστας, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών αναφορικά με τις ΔΕΥΑ και τους ΟΤΑ.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέδειξε με ακλόνητα τεκμήρια το ρουσφετολογικό πνεύμα του νομοσχεδίου, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ νομοθετεί για το βόλεμα και τα προνόμια των κομματικών της πραιτόρων, με κόστος το οποίο επιβαρύνει επιπρόσθετα τον γονατισμένο από τα παράνομα Μνημόνια Ελληνικό Λαό.

Ο συναγωνιστής Καρακώστας απέδωσε με παραδείγματα την έννοια του Πελατειακού Κράτους, το οποίο φέρει την σφραγίδα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και πλέον Σύριζα και ΑΝΕΛ. Ολοκλήρωσε την ομιλία του με τα εξής:

«Γι’ αυτό το λόγο η Χρυσή Αυγή θεωρεί ως κοινωνική αναγκαιότητα το γκρέμισμα του Πελατειακού Κράτους και ως εκ τούτου απευθύνουμε κάλεσμα προς τους μη προνομιούχους συμπατριώτες μας να στηρίξουν τη Χρυσή Αυγή για να απαλλαγούμε επιτέλους από αυτό το καρκίνωμα»! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/e.-karakwstas-oi-mh-pronomiouchoi-ellhnes-kai-h-chrush-augh-tha-gkremisoun#ixzz4nvo7cLft

Advertisements

Comments Off on Ε. Καρακώστας: «Οι μη προνομιούχοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή θα γκρεμίσουν το Πελατειακό Κράτος»! BINTEO

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.