Γ. Γερμενής προς συριζαίους: Εκτελείτε πιστά τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων! ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου για την τυφλή της υποταγή στις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων.

Στην συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών κατήγγειλε την τακτική και τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, η οποία σε ένα νομοσχέδιο 52 άρθρων εισάγει 19 άσχετες με το αντικείμενο τροπολογίες!

Ο συναγωνιστής Γερμενής κατέδειξε την υποταγή της μνημονιακής κυβέρνησης στις εντολές των διεθνών τοκογλύφων, καθώς στο άρθρο 45 γίνονται δεκτές οι απαιτήσεις του Μ. Ντράγκι για την αποζημίωση του πρώην και του νυν προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ.

Η κυβέρνηση καλύπτει προκλητικά νομικά και ηθικά τον Γεωργίου με μια φωτογραφική και αντισυνταγματική διάταξη και για μια ακόμη φορά την “ζημιά” θα την πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος.

Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου αποδεικνύει πως έχει παραχωρήσει πλήρως εθνική κυριαρχία και ενδιαφέρεται μόνο για την δημιουργία του δικού της κομματικού στρατού με νέες προσλήψεις, ώστε να μην δει τα ποσοστά της να εκμηδενίζονται στις επόμενες εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-germenhs-pros-surizaious-ekteleite-pista-tis-entoles-twn-diethnwn-tokogl#ixzz4o3OMDKLU

Advertisements

Comments Off on Γ. Γερμενής προς συριζαίους: Εκτελείτε πιστά τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων! ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.