Γ. Γερμενής: Εμπαιγμός των Σωμάτων Ασφαλείας από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής κατήγγειλε για μια ακόμη φορά από βήματος Βουλής την ισοπεδωτική τακτική της κυβέρνησης με την εισαγωγή πλήθους άσχετων τροπολογιών στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Σε ένα σχέδιο νόμου 52 άρθρων εισήχθησαν “από το παράθυρο” 22 υπουργικές τροπολογίες! Με αυτόν τον τρόπο δηλαδή η μνημονιακή κυβέρνηση ψήφισε ένα δεύτερο νομοσχέδιο.

Ο Συναγωνιστής Γερμενής ανέδειξε τον εμπαιγμό της κυβέρνησης και τις ψηφοθηρικές τις τακτικές απέναντι στα Σώματα Ασφαλείας. Σε μια τροπολογία για τον εφοδιασμό των ανδρών των σωμάτων ασφαλείας περιλαμβάνεται υποτροπολογία για την σίτιση λαθρομετανάστων! Σκοπός της εν λόγω ρύθμισης είναι να εξισώσει τα Σώματα Ασφαλείας με τους λαθρομετανάστες και με “πονηρό” τρόπο να συκοφαντήσει την Χρυσή Αυγή.

Στην συνέχεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε τις οικονομικές ατασθαλίες στο Μέγαρο Μουσικής, τα οικονομικά βάρη του οποίου με προκλητική τροπολογία θα πληρώσει πάλι ο Ελληνικός Λαός.

Τέλος, ο Συναγωνιστής Γερμενής τόνισε τον ρατσισμό του κράτους έναντι των Ελλήνων, καθώς με πρόγραμμα στεγάζονται και σιτίζονται δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, την ίδια ώρα που οι Έλληνες πολίτες εξαθλιώνονται από τα Μνημόνια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/G.-Germenhs-Empaigmos-twn-Swmatwn-Asfaleias-apo-thn-ethnomhdenistikh-kyvern#ixzz4o7mGZfvj

Advertisements

Comments Off on Γ. Γερμενής: Εμπαιγμός των Σωμάτων Ασφαλείας από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.