Δικαίωση ΕΛΑΜ για τις συνομιλίες για το Κυπριακό στο Κρανς Μοντάνα

Δικαίωση ΕΛΑΜ για τις συνομιλίες για το Κυπριακό στο Κρανς Μοντάνα

Εκφράζονται ανησυχίες εκ μέρους της Κυβέρνησης και διαφόρων πολιτικών κομμάτων για την έκθεση γεγονότων που ο Έσπεν Μπαρθ Έιντε θα υποβάλει στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Αν εισακουγόταν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο σήμερα δεν θα αγωνιούσαμε για καμία έκθεση, αλλά η ευθύνη θα βάραινε αποκλειστικά την Τουρκία.

Δυστυχώς δεν εισακούστηκε το Κίνημά μας, όταν προ των συνομιλιών στο Κρανς Μοντάνα και δεδομένων των τουρκικών προκλήσεων στην ΑΟΖ και στο FIR, ζητούσε να αποχωρήσουμε από τις συνομιλίες καταγγέλλοντας την Τουρκία, θέτοντας της ενώπιον των ευθυνών της.

Αντ΄ αυτού η Κυβέρνηση έδωσε την συγκατάθεση της και ενέδωσε στις πάγιες επιδιώξεις της Τουρκίας για πραγματοποίηση πενταμερούς, συμμετέχοντας σε συνομιλίες που έμοιαζαν με «σημαδεμένη τράπουλα».

Η ευθύνη, για ότι συμβεί, βαραίνει αποκλειστικά την Κυβέρνηση, ενώ το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο για ακόμα μια φορά έχει δικαιωθεί.

Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dikaiwsh-elam-gia-tis-sunomilies-gia-to-kupriako-sto-krans-montana#ixzz4o6XQBxJe

Advertisements

Comments Off on Δικαίωση ΕΛΑΜ για τις συνομιλίες για το Κυπριακό στο Κρανς Μοντάνα

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Comments are closed.