Συναυλία με ταμίες τους ελεγκτές της εφορίας – Ο τζίρος από τη συναυλία Ρέμου-Ραμαζότι και τα λεφτά που θα μπουν στα δημόσια ταμεία

Το μεγάλο event της Μυκόνου, η συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Ερος Ραμαζότι στην Ψαρού της Μυκόνου δεν γέμισε μόνο τα ταμεία του Nammos αλλά και του Δημοσίου.

 Ίλιγγο προκαλούν οι εισπράξεις της βραδιάς αφού ο τζίρος άγγιξε- σύμφωνα με πληροφορίες τα 1,6 εκατ. ευρώ- ενώ τα συνολικά έσοδα του Δημοσίου, από την είσπραξη του ΦΠΑ, έφτασαν στις 385.000 ευρώ.
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων δεν άφησε τίποτα στην τύχη αφού ελέγκτες ήταν παρόντες καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας, κάνοντας επιτόπιους ελέγχους. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), τοποθέτησε πέντε ελεγκτές στον χώρο της συναυλίας από τις 22:30 έως τις 08:30.
Τη συναυλία παρακολούθησαν 1.300 άτομα και ο συνολικός τζίρος που πραγματοποιήθηκε και καταγράφηκε με έκδοση αποδείξεων από τις ταμειακές μηχανές, ανήλθε στα 1,6 εκατ. ευρώ.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι σε τουριστικές περιοχές με στόχο την ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, πρόκειται να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθ’ όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου, όπως έχει προναγγείλει η ΑΑΔΕ.

πηγή

Advertisements

Comments Off on Συναυλία με ταμίες τους ελεγκτές της εφορίας – Ο τζίρος από τη συναυλία Ρέμου-Ραμαζότι και τα λεφτά που θα μπουν στα δημόσια ταμεία

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.