Νέα επίδειξη θράσους από Κουτσούμπα: Δικαιολόγησε την ύπαρξη των γκουλάγκ!

Νέα επίδειξη θράσους από Κουτσούμπα: Δικαιολόγησε την ύπαρξη των γκουλάγκ!

4σέλιδη συνέντευξη με τον ανεπάγγελτο και παιδί του κομματικού σωλήνα του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) Δημήτρη Κουτσούμπα δημοσίευσε η «Ελευθερία του Τύπου». Δεν μας προσέφεραν κάτι το καινούργιο τα λεγόμενα του νυν διαχειριστή του χρεοκοπημένου μαγαζιού του ΚΚΕ, εκτός από το να επιβεβαιώσουν το απύθμενο θράσος που διακατέχει (και) τον συγκεκριμένο «γλείφτη» του αρχιεγκληματία Στάλιν σχετικά με τη διαστρέβλωση και την παραχάραξη της Ιστορίας.

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά τις εξής ερωταπαντήσεις μεταξύ της δημοσιογράφου και του Κουτσούμπα:

«Μήπως είμαστε τυφλοί απέναντι στην Ιστορία όπως υποστηρίζει ο Γάλλος ιστορικός και ειδήμονας του σοβιετικού ζητήματος Μαρκ Φερό; Μπορείτε να μας αναφέρετε τα λάθη της Σοβιετικής Ένωσης, για τον Στάλιν; Έγιναν λάθη, όπως γίνονται παντού. Δεν επιτρέπεται όμως να εξομοιώνουν τον Χίτλερ με τον Στάλιν, τον φασισμό με τον κομμουνισμό».

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: α) Όντως, δεν δύναται να εξομοιώνουν τον Χίτλερ με τον Στάλιν, τον φασισμό με τον κομμουνισμό. Τα εγκλήματα του Στάλιν και του κομμουνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ασύλληπτης διάστασης και εντελώς ασυναγώνιστα.

β) Η γελοιότητα δεν έχει πάντοτε μόνο  την εύθυμη πλευρά της. Η άρνηση (αρχικά) παραδοχής της ύπαρξης γκουλάγκ και ο… αντιπερισπασμός με την Μακρόνησο και την Γυάρο προκαλεί αποτροπιασμό, αηδία, αναγούλα, σιχαμάρα, τάση για εμετό. Η μετέπειτα δικαιολόγηση (άρα και παραδοχή) των γκουλάγκ με βλακώδεις προφάσεις για «περικύκλωση από ιμπεριαλιστικές δυνάμεις»(!), η νομιμοποίηση των φρικωδών «δικών της Μόσχας», (οι οποίες όντως έγιναν διαβόητες, ακριβώς γιατί αποτέλεσαν τον ορισμό της γελοιοποίησης και της παρωδίας δίκης) και η εμμονή σε βαθμό σχιζοφρένειας με τον… Χίτλερ, δείχνουν ξεκάθαρα ότι η εγκληματική διάσταση του μπολσεβικισμού παραμένει αναλλοίωτη, όσες δεκαετίες κι αν περάσουν.

Όσο για το ότι «Η Ελλάδα δεν υπέφερε από “σταλινικό ολοκληρωτισμό”», αυτό συνέβη γιατί στου Μακρυγιάννη, το Βίτσι, τον Γράμμο και αλλού ο Ελληνικός Στρατός, με τα εργατόπαιδα και τα αγροτόπαιδα που τον αποτελούσαν, τσάκισε τους ξενοκίνητους συμμορίτες και κατσαπλιάδες που έπαιρναν εντολές από το Κρεμλίνο.

Ως επιδόρπιο, αφήνουμε την απάντηση του Κουτσούμπα στην ερώτηση «Ποια ιστορική ελληνική προσωπικότητα εκτιμάτε;», όπου λέει τα εξής δύο ονόματα: «Τον Μπελογιάννη, τον Βελουχιώτη». Δηλαδή, τον Μπελογιάννη, τον οποίο τότε έστειλε με πονηρό τρόπο στο εκτελεστικό απόσπασμα ο ίδιος ο τότε αρχηγός του ΚΚΕ, ο Ζαχαριάδης, με την αλλοπρόσαλλη τακτική του («την πλήρωσε» και ο Πλουμπίδης), καθώς και τον Βελουχιώτη, τον οποίο διέγραψε το ΚΚΕ για αντικομματική δράση και τον αποκατέστησε μετά από 66(!) ολόκληρα χρόνια.

Σήμερα, αναμφίβολα, ο Κουτσούμπας, το κόμμα του και οι απόψεις του είναι γραφικές, ανυπόστατες και θλιβερό αποτέλεσμα των πλέον αρρωστημένων και διεστραμμένων σκέψεων ενός χρεοκοπημένου κομματικού μαγαζιού, του οποίου η ύπαρξη σήμερα βολεύει αφάνταστα το γρανάζι της καθεστωτικής καπιταλιστικής μηχανής. Κάποτε, όμως, αιματοκύλισαν τον Τόπο, εκτελώντας σαν υπάκουα σκυλιά τις εντολές της ιμπεριαλιστικής Σοβιετικής Ένωσης. Αυτό ας μην το ξεχνάμε ποτέ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-epideijh-thrasous-apo-koutsoumpa…-dikaiologhse-thn-uparjh-twn-gkoulag#ixzz4oXdcmrHj

Advertisements

Comments Off on Νέα επίδειξη θράσους από Κουτσούμπα: Δικαιολόγησε την ύπαρξη των γκουλάγκ!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.