Συνεχής άνοδος του ΕΛΑΜ – Αύξηση 1,5 μονάδα στα ποσοστά των Εθνικιστών

Συνεχής άνοδος του ΕΛΑΜ - Αύξηση 1,5 μονάδα στα ποσοστά των Εθνικιστών

Το Κυπριακό αναμένεται να είναι το θέμα που θα βρεθεί στο επίκεντρο της παρούσας προεκλογικής καμπάνιας των υποψηφίων σε σύγκριση με το 2013 όπου επικρατούσαν κυρίως ζητήματα οικονομίας δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Cyprus College Νάσιος Ορεινός στην ραδιοφωνική Εκπομπή “Όλα στο Φως” του Ράδιο Πρώτο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Ορεινού στην παρούσα φάση παρατηρείται αύξηση στο ποσοστό που συγκεντρώνει ο ενδιάμεσος χώρος, ενώ 1,5 μονάδα αύξηση έχει σημειωθεί και στα ποσοστά του ΕΛΑΜ.

Η εκτίμηση του κ. Ορεινού είναι ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα εξαγγείλει την υποψηφιότητά του τον Οκτώβρη. Για το ΑΚΕΛ είπε πως το ποσοστό του δεν αναμένεται να αγγίξει το 46 % του 2013. Όπως όμως σημείωσε χαρακτηριστικά, «Δεν πρέπει να υποτιμούμε τον Σταύρο Μαλά».

Όσον αφορά το ΔΗΚΟ εξέφρασε την εκτίμηση ότι έχει καλή συσπείρωση σε αντίθεση με την περίπτωση Γιώργου Λιλλήκα όπου θεωρεί κάτι τέτοιο  δύσκολο. Για τους Οικολόγους είπε πως μέχρι τον Σεπτέμβρη –Οκτώβρη θα πρέπει να λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

elamcy.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunechhs-anodos-tou-elam-aujhsh-15-monada-sta-pososta-tou#ixzz4ocKjSCn1

Advertisements

Comments Off on Συνεχής άνοδος του ΕΛΑΜ – Αύξηση 1,5 μονάδα στα ποσοστά των Εθνικιστών

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Comments are closed.