Τραγικό! Ετοιμοθάνατος Στρατιωτικός ζητά να τον κρατήσουν «ζωντανό», για να μην χάσει η σύζυγός του την σύνταξη!

Τραγικό! Ετοιμοθάνατος Στρατιωτικός ζητά να τον κρατήσουν «ζωντανό», για να μην χάσει η σύζυγός του την σύνταξη!

Ιστορίες βγαλμένες από την ζωή που όσο κι αν μοιάζουν με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, εν τούτοις, αποτελούν πραγματικότητα, με καταλήξεις οι οποίες συνήθως δεν παραπέμπουν σ’ αυτό που ονομάζουμε ως «χάπι έντ». Συγκλονίζει η ιστορία ενός καρκινοπαθή που αναδεικνύει σε όλο της το μεγαλείο την τραγωδία που βιώνουν οικογένειες που αφού χάνουν τον άνθρωπό τους λόγω θανάτου, κινδυνεύουν να χάσουν και τη σύνταξη λόγω του νέου νόμου που δεν επιτρέπει τη χορήγησή της σε χήρες κάτω των 55 ετών

Την ιστορία ανέδειξε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Λαρισαίος υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α κ. Απόστολος Παπαπαρίσης, θέλοντας να καταδείξει τις καθημερινές τραγωδίες που εκτυλίσσονται σε οικογένειες που πέραν της οδύνης που επιφέρει η απώλεια του συζύγου, δημιουργεί και ζήτημα επιβίωσης. Ο λαρισαίος απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, εξιστόρησε στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας μία ιστορία ενός στρατιωτικού από τα Τρίκαλα, χτυπημένου από την επάρατο: «Πάλευε στο νοσοκομείο για έξι μήνες με τον καρκίνο. Γνώριζε ότι στις επόμενες ώρες, το πολύ μία – δύο ημέρες θα πέθαινε. Σκέφτεται, τί θα γίνει η γυναίκα του, η χήρα των παιδιών του που θέλει πέντε ημέρες για να γίνει 55 ετών; Τι λέει στο γιατρό του; Τον παρακαλεί να μείνει σε μηχανική υποστήριξη για πέντε ακόμη ημέρες για να γίνει η γυναίκα του 55 ετών».

Σε μια κοινωνία όπου οι νόμοι των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» και οι απάνθρωπες τροποποιήσεις τύπου Κατρούγκαλου οδηγούν στην απόγνωση Έλληνες με πραγματική Εργασία και ανάλογη προσφορά στην Πατρίδα, ενώ την ίδια ώρα φροντίζουν να σιτίζονται πλουσιοπάροχα οι διάφοροι «κηφήνες» της «προοδευτικής» νομενκλατούρας, τέτοια τραγικά περιστατικά θα πληθαίνουν σε καθημερινή βάση, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι Κράτος Δικαίου και Κοινωνική Πρόνοια δεν συμβαδίζουν με τις «νόρμες παραγωγής» του μεταπολιτευτικού και μνημονιακού ελληνόφωνου κράτους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragiko-etoimothanatos-stratiwtikos-zhtaei-na-ton-krathsoun-zwntano-se-mhch#ixzz4onFmn7BP

Advertisements

Comments Off on Τραγικό! Ετοιμοθάνατος Στρατιωτικός ζητά να τον κρατήσουν «ζωντανό», για να μην χάσει η σύζυγός του την σύνταξη!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.