Μέχρι και «Μπάμπουσκες» επιστρατεύθηκαν από την πολιτική ορθότητα για την προπαγάνδα της… διαφορετικότητας

Μέχρι και «Μπάμπουσκες» επιστρατεύθηκαν από την πολιτική ορθότητα για την προπαγάνδα της... διαφορετικότητας

Είναι πασίγνωστες οι κούκλες που μάθαμε να αποκαλούμε «Μπάμπουσκες», οι οποίες ανοίγουν αποκαλύπτοντας ακόμη μικρότερες κούκλες.

Μια καναδική εταιρεία παιχνιδιών  που ονομάζεται “Gender Creative Kids Canada” ανέπτυξε μια… εναλλακτική τέτοια κούκλα. Ξεκινάει ως γυναίκα και καταλήγει σε αρσενικό!

Βίντεο στη σελίδα της εταιρίας, «εξηγεί» το νέο παιχνίδι και δείχνει την «Sam», μία νεαρή κοπέλα που αισθάνεται διαφορετική και απορρίπτεται όταν προσπαθεί να κάνει σπορ με τα αγόρια. Στο βίντεο φαίνεται η Sam να κόβει τα μαλλιά της και να λέει στους γονείς της ότι είναι τώρα ένα αγόρι, ένα μήνυμα που εκείνοι δέχονται εύκολα και όλοι την αγκαλιάζουν.

«Χαρούμενο», «χαριτωμένο» και φυσικά «πολιτικά ορθό» το τέλος της ιστοριούλας. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η προπαγανδιστική δεινότητα των ακόλουθων της «πολιτικής ορθότητας» φτάνει μέχρι και στα παιδικά παιχνίδια, ελπίζοντας ότι (και) με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να προωθήσουν ακόμη περισσότερο την ατζέντα άρνησης και αποποίησης της Φύσης προς χάριν της παράνοιας της «πολιτικής ορθότητας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mechri-kai-oi-koukles-mpampouskes-epistrateuthhkan-apo-thn-politikh-orthoth#ixzz4osDnVAzt

Advertisements

Leave a comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s