Δραστηριότητες Τοπικών: Πάτρα, Ηλεία

Την Κυριακή συναγωνιστές της Τ.Ο. Πατρών πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στην Δυτική Αχαΐα με επίκεντρο την Κάτω Αχαΐα. Αρχικά οι συναγωνιστές τοποθέτησαν πανό στον κόμβο της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών, το οποίο έτυχε ιδιαίτερης θερμής υποδοχής από τους διερχόμενους οδηγούς.

Στην συνέχεια μετέβησαν στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας όπου και μοίρασαν εφημερίδες και έντυπο υλικό με ανάλογη ανταπόκριση από τους πολίτες.

Ανήμερα της 4ης Αυγούστου, το κέντρο του Πύργου αλλά και άλλες περιοχές της Ηλείας, γέμισε από αφίσες προς τιμήν του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννου Μεταξά, ο οποίος την 4η Αυγούστου του 1936 εγκαθίδρυσε το Εθνικό καθεστώς του στην Ελλάδα.

Στην αφίσα αναγράφονταν τα κυριότερα φιλεργατικά μέτρα της 4ης Αυγούστου με την επισήμανση ότι όλα αυτά, τα καταργεί σήμερα η κλεπτοκρατία. Η Ελλάδα της «αντιδημοκρατικής» 4ης Αυγούστου και του «φασίστα» Μεταξά ήταν ένα Κράτος Εθνικό με σαφή φιλοεργατική και φιλοαγροτική πολιτική.

Εν αντιθέσει, η Ελλάδα της Μεταπολίτευσης, του «συνταγματικού τόξου» και των συνεχιζόμενων Μνημονίων αποτελεί ένα υποτελές σε ξένες δυνάμεις κρατίδιο με αρμοδιότητες αποικίας, στο οποίο βασιλεύουν η απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας, η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και η φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-patra-hleia#ixzz4pALbnjBl

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Πάτρα, Ηλεία

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.