Το ΕΛΑΜ απαιτεί από την Κυβέρνηση να σεβαστεί την μνήμη των Τ. Ισαάκ και Σ. Σολωμού

Το ΕΛΑΜ απαιτεί από την Κυβέρνηση να σεβαστεί την μνήμη των Τ. Ισαάκ και Σ. Σολωμού

Επί της ευκαιρίας του χθεσινού μνημόσυνου των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, στο οποίο παρευρέθηκαν δυναμικά τα μέλη του Κινήματος μας, καλούμε την Κυβέρνηση εκ νέου να απαιτήσει άμεση παράδοση των δολοφόνων των δύο ηρωομαρτύρων. Να θυμίσουμε ότι το Κίνημά μας ήταν το μοναδικό που είχε καταθέσει και επίσημα κατά το παρελθόν αίτημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Επίσης θα θέλαμε να διατυπώσουμε για πολλοστή φορά το αίτημα μας για τοποθέτηση του μνημείου του Σολωμού Σολωμού, στο οδόφραγμα της Δερύνειας αλλά και δημιουργία μνημείου εις μνήμη του Τάσου Ισαάκ, ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Είναι πέρα για πέρα προκλητικό η Κυβέρνηση να αρνείται να παραχωρήσει σχετική άδεια για ανέγερση των μνημείων και από την άλλη να ανοίγουν το οδόφραγμα, στο σημείο που άφησαν την τελευταία τους πνοή οι Τ. Ισαάκ και Σ. Σολωμού. Αναμένουμε από την Κυβέρνηση επίσημη απάντηση.

Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-elam-apaitei-apo-thn-kubernhsh-na-sebastei-thn-mnhmh-twn-t.-isaak-kai-s#ixzz4pAEPHwz5

Advertisements

Comments Off on Το ΕΛΑΜ απαιτεί από την Κυβέρνηση να σεβαστεί την μνήμη των Τ. Ισαάκ και Σ. Σολωμού

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.