Ύψωσαν την τουρκική ημισέληνο σε κάμπινγκ του ΕΟΤ! Ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για το… «προσφυγικό»

Ύψωσαν την τουρκική ημισέληνο σε κάμπινγκ του ΕΟΤ! Ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για το… «προσφυγικό»

Μετά την προσπάθεια τούρκων «τουριστών» να υψώσουν ανεπιτυχώς την ημισέληνο στον Λευκό Πύργο ήρθε στην δημοσιότητα ένα νέο περίεργο περιστατικό.  

Αυτή την φορά ένας Ιρανός σκηνοθέτης που δηλώνει “πρόσφυγας” (βέβαια το Ιράν δεν βρίσκεται σε πόλεμο) μαζί με την ομάδα του και στα πλαίσια ελληνικής(;) παραγωγής γέμισε τουρκικές σημαίες ένα εγκαταλελειμμένο κάμπινγκ της Επανομής στην Θεσσαλονίκη!

Μάλιστα οι συγκεκριμένοι τύποι πήραν την άδεια του Δήμου Θερμαϊκού για να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα στον χώρο έκτασης 26 στρεμμάτων εντελώς δωρεάν! 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ντοκιμαντέρ έχει περιεχόμενο την «προσφυγική κρίση» και όπως καταλαβαίνεται στα πλαίσια της προπαγάνδας υπέρ των λαθρομεταναστών όλα τα εγκλήματα των τούρκων κατά του Ελληνισμού μπορούν να αγνοηθούν.  

Ακολουθεί το ρεπορτάζ τοπικού μέσου της Θεσσαλονίκης: “Έκπληκτοι κάτοικοι και επισκέπτες της Επανομής στη Θεσσαλονίκη αντίκρισαν σήμερα την είσοδο του εγκαταλελειμμένου camping του ΕΟΤ να έχει βαφτεί ερυθρόλευκη και πάνω της να έχουν αναρτηθεί τρεις τουρκικές σημαίες. Στη μετόπη της εισόδου αναγράφεται η λέξη «TURKIYE».

Στην είσοδο του camping και στο εσωτερικό του βρίσκεται από το πρωί μια ομάδα τούρκων. Κάτοικοι της περιοχής συνομίλησαν μαζί τους και ενημερώθηκαν ότι η είσοδος του camping βάφτηκε στα χρώματα της τουρκίας για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr για τα συγκεκριμένα γυρίσματα έχει δοθεί σχετική άδεια από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θερμαϊκού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ελληνική παραγωγή που ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για το «προσφυγικό». Σημειωτέον ότι ο χώρος είναι παρατημένος εδώ και χρόνια και ότι η έκταση έχει περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tourkoi-upswsan-thn-hmiselhno-se-kampingk-tou-eot-etoimazoun-ntokimanter-gi#ixzz4pHopf5dc

Advertisements

Comments Off on Ύψωσαν την τουρκική ημισέληνο σε κάμπινγκ του ΕΟΤ! Ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για το… «προσφυγικό»

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.