Κόκκινος συναγερμός από την Europol: Πληροφορίες για μεγάλο χτύπημα τζιχαντιστών σε δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό

Κόκκινος συναγερμός από την Europol: Πληροφορίες για μεγάλο χτύπημα τζιχαντιστών σε δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό

Όπως δυστυχώς φαίνεται και από το πρόσφατο χτύπημα στο Παρίσι η ισλαμική τρομοκρατία έχει έρθει στη Ευρώπη για να μείνει και ήδη ρίχνει βαριά τη σκιά της, μπολιάζοντας με φόβο την καθημερινότητα εκατομμυρίων Ευρωπαίων. 

Σοβαρές πληροφορίες για σχεδιαζόμενη επίθεση της ισλαμικής τρομοκρατίας σε δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό της Ευρώπης – Σε ύψιστη επιφυλακή οι υπηρεσίες ασφαλείας όλων σχεδόν των ευρωπαϊκών χωρών

«Κόκκινος συναγερμός» έχει σημάνει στη Europol, μετά από σοβαρές πληροφορίες για σχεδιαζόμενο μεγάλο χτύπημα τζιχαντιστών «σε δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό» της Ευρώπης. Οι πληροφορίες δεν προσδιορίζουν τη χώρα, αλλά -σύμφωνα με εκτιμήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών- η Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στους πιθανούς στόχους.

Οι πληροφορίες οδηγούν στην εκτίμηση πως σχεδιάζεται αλυσίδα επιθέσεων εκ μέρους του Ισλαμικού Κράτους.

Πριν λίγες ημέρες η Interpol είχε στείλει κατάλογο με 173 εν δυνάμει βομβιστών αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους στις ευρωπαϊκές αρχές ασφαλείας. Στους καταζητούμενους τζιχαντιστές συμπεριλαμβάνονται και έξι ύποπτοι από την Ευρώπη. Στον κατάλογο των υπόπτων βρίσκονται Ιρακινοί, Βορειοαφρικανοί, αλλά και Μπαγκλαντεσιανοί.

Ο κατάλογος αυτός απεστάλη με την προειδοποίηση ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει πιθανότατα στείλει κρυφά στην Ευρώπη τζιχαντιστές για να προβούν σε τρομοκρατικές πράξεις.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας όλων σχεδόν των ευρωπαϊκών χωρών βρίσκονται σε ύψιστη επιφυλακή, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην επιτήρηση δημοφιλών τουριστικών προορισμών.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με άρωμα τρομοκρατίας στο Παρίσι: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στρατιώτες – Έξι τραυματίες! Αναζητείται ο δράστης

Αλγερινής καταγωγής και παράνομος μετανάστης ο δράστης της επίθεσης κατά Γάλλων στρατιωτών στο Παρίσι

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kokkinos-sunagermos-apo-thn-europol-plhrofories-gia-megalo-chtuphma-tzichan#ixzz4pQY0uxFq

Advertisements

Leave a comment

Filed under Διεθνή, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s