Έβγαλαν την μάσκα! Καμία καταδίκη για τις τουρκικές προκλήσεις στα Κόκκινα από κυβέρνηση και ΔΗΣΑΚΕΛ

Έβγαλαν την μάσκα! Καμία καταδίκη για τις τουρκικές προκλήσεις στα Κόκκινα από κυβέρνηση και ΔΗΣΑΚΕΛ

Χθες κατά την μετάβαση τούρκων εποίκων και τουρκοκυπρίων για τους «εορτασμούς» στα Κόκκινα γίναμε μάρτυρες πρωτοφανών περιστατικών. Οι μεταβαίνοντες, όπως μαρτυρούν σχετικά βίντεο αναφωνούσαν το γνωστό σε όλους «Αλλάχ ου ακμπάρ» και άλλα ακραία εμετικά συνθήματα μίσους.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θέτει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και την Κυβέρνηση του ενώπιον των βαρύτατων ευθυνών που τους αναλογούν, σε σχέση με την παραχώρηση ειδικής άδειας. Επίσης ερωτούμε, αν έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι στα λεωφορεία και στους μεταβαίνοντες σε αυτά, ή αν αφέθηκαν καλόπιστα να μεταφέρουν μαζί τους ότι ήθελαν.

Τέλος, διερωτόμαστε η Κυβέρνηση, ο ΔΗΣΥ, αλλά και το λαλίστατο, κατά των οποιονδήποτε εκφάνσεων «εθνικισμού», ΑΚΕΛ, γιατί δεν έβγαλαν ούτε μια ανακοίνωση για τα προαναφερόμενα, ενώ να θυμίσουμε σε όλους το μένος που επέδειξαν κατά ενός ιστορικού φυλλαδίου στα σχολεία, για το «Ενωτικό Δημοψήφισμα».

Μήπως κάποιοι έχουν επιλεκτική ευαισθησία ή αποδέχονται τον τουρκικό σοβινισμό;

Γραφείο Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου 

Διαβάστε επίσης: Πρόκληση στα κατεχόμενα: Οι τούρκοι γιόρτασαν τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας φωνάζοντας «Αλλάχ ακμπάρ»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ebgalan-thn-maska-kamia-katadikh-gia-tis-tourkikes-proklhseis-sta-kokkina-a#ixzz4pcQNTLao

Advertisements

Comments Off on Έβγαλαν την μάσκα! Καμία καταδίκη για τις τουρκικές προκλήσεις στα Κόκκινα από κυβέρνηση και ΔΗΣΑΚΕΛ

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ε.ΛΑ.Μ.

Comments are closed.