Ετοιμάζουν προβοκάτσια οι αλβανοί: Οι «τσάμηδες» καλούν τον UCK να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή

Ετοιμάζουν προβοκάτσια οι αλβανοί: Οι «τσάμηδες» καλούν τον UCK να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή

Στην Αλβανία, το ανθελληνικό κόμμα του Ταχίρ Βέλιου όχι μόνο κρίθηκε “νόμιμο”, παρότι εποφθαλμιά ελληνικά εδάφη μέχρι την Αιτωλοακαρνανία, αλλά εν όψει των εορτασμών στη Βόρειο Ήπειρο για τον Κοσμά τον Αιτωλό κάλεσε τον UCK σε αντιδιαδήλωση στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Με πρόσχημα την δήθεν είσοδο μελών της Χρυσής Αυγής στην Βόρειο Ήπειρο, ο γνωστός αλβανός σωβινιστής ετοιμάζει ένα νέο πογκρόμ εναντίον του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου. Βεβαίως, καμία τέτοια είσοδος δεν έχει γίνει, όμως ο αλβανός το χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για να προβεί σε νέες προκλήσεις, από κοινού βεβαίως με το αλβανικό κράτος, το οποίο έχει παράδοση στην συνεργασία με παρακρατικούς για την τρομοκρατία του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου.

Έχει, μάλιστα, εξαιρετικό ενδιαφέρον το γεγονός πως ο Ταχίρ Βέλιου στο κάλεσμά του προς τον UCK χρησιμοποιεί την ρητορική του «συνταγματικού τόξου» κατά της Χρυσής Αυγής, δείγμα πως όλοι οι ανθέλληνες την ίδια μούρη έχουν και την ίδια ρητορική χρησιμοποιούν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/etoimazoun-probokatsia-oi-albanoioi-tsamhdes-kaloun-ton-uck-gia-na-antimetw#ixzz4qUXHiggO

Comments Off on Ετοιμάζουν προβοκάτσια οι αλβανοί: Οι «τσάμηδες» καλούν τον UCK να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.