Συνέβη στην Νότιο Αφρική! Με βροχή από σφαίρες εξουδετέρωσαν κανίβαλο που έτρωγε την γυναίκα – θύμα του…

Συνέβη στην Νότιο Αφρική! Με βροχή από σφαίρες εξουδετέρωσαν κανίβαλο που έτρωγε την γυναίκα - θύμα του…

Η είδηση είναι πραγματικά ανατριχιαστική όσο και απίστευτη και, δυστυχώς, δεν πρόκειται για σενάριο ευφάνταστης ταινίας τρόμου, αλλά για θλιβερή πραγματικότητα.

Μεταφέρουμε την είδηση, όπως αυτή δημοσιεύθηκε σε εγχώρια ιστοσελίδα, όπου υπό τον τίτλο “Φρίκη: Με «βροχή» από σφαίρες σταμάτησαν κανίβαλο που έτρωγε γυναίκα στη Νότια Αφρική” διαβάζουμε τα εξής φρικιαστικά όσο και μακάβρια:

“Φρίκη προκαλεί η είδηση από τη Νότια Αφρική για την εξουδετέρωση ενός κανίβαλου με «βροχή» από σφαίρες όταν εκείνος δεν υπάκουσε στις εκκλήσεις των αστυνομικών να σταματήσει να τρώει τη γυναίκα την οποία νωρίτερα είχε σκοτώσει και αποκεφαλίσει. Ο 23χρονος Aphiwe Mapekula φέρεται να είχε σφάξει νωρίτερα την 35χρονη Thembisa Masumpa, την οποία στη συνέχεια αποκεφάλισε και ξεκίνησε να τρώει.

Το ακόμα πιο συγκλονιστικό ήταν ότι αυτόπτης μάρτυρας στην άγρια δολοφονία ήταν η μητέρα του, η οποία και ειδοποίησε τους αστυνομικούς. «Δεν μεγάλωσα εγώ τέτοιο παιδί. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ μια τέτοια εξέλιξη» δήλωσε η ίδια αργότερα στους δημοσιογράφους. Η δυναμική επέμβαση των αστυνομικών έγινε όταν ο 23χρονος τους επιτέθηκε με μαχαίρι.

Η δήμαρχος της πόλης στην οποία συνέβη η άγρια δολοφονία εξέφρασε την υποψία της ότι ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών την ώρα του φονικού και της αποτρόπαιας συνέχειας. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό κανιβαλισμού στη Νότια Αφρική τις τελευταίες τρεις εβδομάδες καθώς είχε προηγηθεί η σύλληψη έξι ανδρών με την κατηγορία ότι αρχικά βίασαν και στη συνέχεια έφαγαν μια γυναίκα”.

Παραθέσαμε αυτούσιο το δημοσίευμα, για να μην κατηγορηθούμε ως υπερβολικοί και παραγωγοί «Fake news», οι οποίοι προάγουν την… μισαλλοδοξία και τον… ρατσισμό. Βεβαίως, μπορεί η Νότιος Αφρική να μην έχει πια «Απαρτχάιντ» και «ρατσιστικό καθεστώς», έχει όμως κανίβαλους που ορέγονται και τρώνε τις σάρκες άτυχων συνανθρώπων τους…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuto-me-brochh-apo-sfaires-ejoudeterwsan-kanibalo-sthn-notia-afrikh-po#ixzz4tDVhGtMY

Advertisements

Comments Off on Συνέβη στην Νότιο Αφρική! Με βροχή από σφαίρες εξουδετέρωσαν κανίβαλο που έτρωγε την γυναίκα – θύμα του…

Filed under Διεθνή

Comments are closed.