ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ…

Εδώ Πολυτεχνείο !!! Εδώ Πολυτέχνειο !!!! Σας μιλούν οι ζωντανοί του Πολυτεχνείου .. διότι νεκροί δεν υπήρξαν ….. σας μιλούν από την Βουλή … από τις Βρυξέλλες και από τις βίλες με τις πισίνες των Βορείων Προαστίων …. Εδώ Πολυτεχνείο … Εδώ Πολυτεχνείο ……

Σας μιλούν οι αγωνιστές που έχουν εκατομμύρια στην Ελβετία ….. σας μιλούν οι αριστεροί με τις offshore εταιρείες στα εξωτικά νησιά και τα δεκάδες ακίνητα στην Ελλάδα …… ΕΝΑ ΔΥΟ …. ΕΝΑ ΔΥΟ ….. ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ …. σας μιλούν οι ζωντανοί του Πολυτεχνείου …… σας ευχαριστούμε που φάγατε παραμύθι τόσα χρόνια και μας βοηθήσατε να γίνουμε ζάμπλουτοι ……. ευχαριστούμε που παρότι δεν είδατε ποτέ συγγενή νεκρού του Πολυτεχνείου .. εσείς μας πιστεύατε και αφήνατε λουλούδια στο μνημείο με το κεφάλι του κομμουνιστή καθηγητή Σβορώνου που είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να έχει ζωντανός μνημείο όπου καταθέτει και ο ίδιος στεφάνι !!!!!!!!

Εδώ Πολυτεχνείο …… χάρη σε εσάς παίρνουμε σήμερα χωρίς να  έχουμε δουλέψει ούτε μέρα 25.000 ευρώ συνταξούλα …. βολέψαμε παιδιά.. εγγόνια.. γκόμενες και γκόμενους, ανήψια … ξαδέρφια και γείτονες …… Εμείς … οι ζωντανοί του Πολυτεχνείου είμαστε που κυβερνήσαμε τόσα χρόνια την “ελεύθερη” Ελλάδα και από μηδέν χρέος σας καταχρεώσαμε και ξεπουλήσαμε ολόκληρη την χώρα ….. εμείς οι ζωντανοί του Πολυτεχνείου είμαστε που γεμίζουμε την χώρα λαθρομετανάστες ……

Εδώ πολυτεχνείο …… εδώ πολυτεχνείο ….. θα τραγουδήσετε ξανά το μεγαλείο του Πολυτεχνείου την ώρα που τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας που είναι  όλα βολεμένα στο δημόσιο.. θα καίνε τα μαγαζιά σας και τα αυτοκίνητά σας στην επέτειο της Δημοκρατίας !!!!!! Θα στείλετε στο σχολείο τα παιδιά σας να μάθουν το παραμύθι του Πολυτεχνείου …… για τους χιλιάδες νεκρούς φοιτητές που καταπλάκωσε το τανκς και η σιδερένια πόρτα του Πολυτεχνείου !!!!!

Δεν θα τους πει κανείς ότι μέσα στο Πολυτεχνείο ήταν λιμενεργάτες κομμουνιστές ….. συνταξιούχοι αριστεροί και αλλοδαποί ………. φοιτητές που ποτέ δεν πήραν πτυχίο ….όπως ο Λαλιώτης και άλλοι ….. Δεν θα πει κανείς στα παιδιά σας ότι το Πολυτεχνείο άδειασε ειρηνικά μετά απαό συμφωνία του Στρατού με την αντιπροσωπεία των καταληψιών ….. Δεν θα πει κανείς την ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί δεν βολεύει …… Βλέπεις ….. δυστυχώς …. στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός …….. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ !!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ….

ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ !!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ….. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ….. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ….. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ …. ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ …… Μην κλαιτε λοιπον για νεκρους στο Πολυτεχνειο ….. ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ !!!!!!!!!

Καρυπίδης Κυριάκος

Comments Off on ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ…

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Comments are closed.