Ηλίας Κασιδιάρης: Οι ελληνικοί υδρογονάνθρακες θα φέρουν την Αυτάρκεια και την έξοδο από τα Μνημόνια – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό κατέδειξε τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ που έχει πάρει την σκυτάλη από την ψευδολογία του Σαμαρά αναφορικά με το “σκίσιμο των Μνημονίων”.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Πατρίδα μας όχι μόνο δεν θα βγει, αλλά θα έχει για ακόμα 40 χρόνια μνημόνια με τον Τσίπρα, τον Μητσοτάκη και διεφθαρμένο μνημονιακό πολιτικό σύστημα.

Επίκειται ξεπούλημα στους πιο νευραλγικούς τομείς, όπως η ΔΕΗ και η ενέργεια και η μόνη που αντιστέκεται είναι η Χρυσή Αυγή, γι΄ αυτό και βρίσκεται σε καθεστώς αποκλεισμού.

Ο προϋπολογισμός της Εθνικής κυβέρνησης της Χρυσής Αυγής θα βασίζεται στην αύξηση του ΑΕΠ μέσω της Εθνικής παραγωγής και της εκμετάλλευσης του πλούσιου ορυκτού πλούτου.

Ο Συναγωνιστής επισήμανε πως κάθε χρόνο το ελληνικό κράτος σπαταλά 1,8 δισ. ευρώ για την λαθρομετανάστευση, ποσό το οποίο μετά το κόψιμο των ευρωπαϊκών κονδυλίων θα επιβαρύνει πια την τσέπη των εξαθλιωμένων Ελλήνων.

Τέλος, τόνισε πως ο μνημονιακός προϋπολογισμός χτυπά τους πολύτεκνους, ενώ το περιβόητο “κοινωνικό μέρισμα” το καρπώθηκαν σε συντριπτική πλειοψηφία αλλοδαποί, γεγονός που επιβεβαιώνει τον ιδιότυπο ρατσισμό του κράτους σε βάρος των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-kasidiarhs-oi-ellhnikoi-udrogonanthrakes-tha-feroun-thn-autarkeia-kai#ixzz515MdIHFi

Advertisements

Comments Off on Ηλίας Κασιδιάρης: Οι ελληνικοί υδρογονάνθρακες θα φέρουν την Αυτάρκεια και την έξοδο από τα Μνημόνια – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.