Ο πάμπλουτος άθεος αναρχοσυριζαίος Σκουρλέτης αρνήθηκε να φιλήσει το Ευαγγέλιο – Έπρεπε να τον πετάξουν έξω από τον Ιερό Ναό!

Ο πάμπλουτος άθεος αναρχοσυριζαίος Σκουρλέτης αρνήθηκε να φιλήσει το Ευαγγέλιο - Έπρεπε να τον πετάξουν έξω από τον Ιερό Ναό!

Το μένος τους για την Ορθοδοξία έδειξαν για ακόμα μια φορά οι άθεοι και πάμπλουτοι αναρχοσυριζαίοι, οι οποίοι δεν έχουν στην κυριολεξία ούτε Ιερό ούτε όσιο!

Ούτε το Ιερό Ευαγγέλιο της Ορθοδοξίας μας δεν σεβάστηκε ο προκλητικός Σκουρλέτης που παρακολούθησε χθες την επιμνημόσυνη δέηση για τα εκατοντάδες αθώα θύματα της σφαγής των Καλαβρύτων.

Ο “περήφανος” πατέρας του αντιφασίστα δεν σεβάστηκε ούτε τους νεκρούς, καθώς αρνήθηκε να ασπαστεί το Ιερό Ευαγγέλιο που του πρότεινε ο Εθνικός Ιεράρχης, Σεβασμιώτατος Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

Η σωστή αντιμετώπιση θα ήταν να τον πετάξουν έξω από τον Ιερό Ναό και καλά θα κάνει να μείνει μακριά από τις Εκκλησίες μας, καθώς όλοι έχουν πια καταλάβει την υποκρισία τους και πόσο αντίχριστοι και θεομπαίχτες είναι. 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-pamploutos-atheos-anarchosurizaios-skourleths-arnhthhke-na-filhsei-to-eua#ixzz51F0JPoZU

Advertisements

Comments Off on Ο πάμπλουτος άθεος αναρχοσυριζαίος Σκουρλέτης αρνήθηκε να φιλήσει το Ευαγγέλιο – Έπρεπε να τον πετάξουν έξω από τον Ιερό Ναό!

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.