Όλοι στα συλλαλητήρια με Ελληνικές Σημαίες να βροντοφωνάξουμε: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε στο TRT και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο.

Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος αφού κατέδειξε την υποκρισία της ΝΔ αναφορικά με την επερχόμενη προδοσία, κάλεσε σύσσωμο τον Ελληνικό Λαό να συμμετέχει μαζικά και δυναμικά με Ελληνικές Σημαίες στα χέρια στα συλλαλητήρια ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

Ο συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής μίλησε στο CENTER TV σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο σκοπιανό και την επικείμενη προδοσία της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ξεκαθάρισε ότι η πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι ότι το όνομα Μακεδονία είναι αποκλειστικό προνόμιο της Ελλάδος, είναι μη διαπραγματεύσιμο και δεν εκχωρείται.

Τέλος, κάλεσε όλους τους Έλληνες να δώσουν το παρόν στο συλλαλητήριο για να δώσουν το μήνυμα στην κυβέρνηση ότι κάθε ονομασία του ψευδοκράτους των Σκοπίων, η οποία θα περιέχει τον όρο “Μακεδονία” αποτελεί εθνική μειοδοσία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oloi-sta-sullalhthria-me-ellhnikes-shmaies-gia-na-brontofwnajoume-katw-ta-c#ixzz54jwj7x5p

Advertisements

Comments Off on Όλοι στα συλλαλητήρια με Ελληνικές Σημαίες να βροντοφωνάξουμε: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.