«Καταπέλτης» ο Βασίλης Τσιάρτας εναντίον της ανθελληνικής εκπομπής της Στεφανίδου

«Καταπέλτης» ο Βασίλης Τσιάρτας εναντίον της ανθελληνικής εκπομπής της Στεφανίδου

Είναι γνωστή η Εθνική και Θρησκευτική ευαισθησία του διεθνή πρώην ποδοσφαιριστή και Πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος το 2004 Βασίλη Τσιάρτα. Κάτι τέτοιο φάνηκε και στο γνωστό πρόσφατο περιστατικό με την εμετική εκπομπή της Στεφανίδου και μια πανελληνίως άγνωστης τύπισσας που ως κλόουν κορόιδευε το Ιερό ζήτημα της Ελληνικότητας της Μακεδονίας ΜΑΣ.

Ο Βασίλης Τσιάρτας έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία με το θέμα «Μακεδονία», αφού αφενός είναι γέννημα-θρέμμα Ρουμλουκιώτης, αφετέρου ο παππούς του ήταν Μακεδονομάχος και μέχρι και τα βαθιά του γεράματα πάντα έπαιρνε μέρος στις παρελάσεις με την παραδοσιακή φορεσιά του Μακεδονομάχου.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, το τηλεοπτικό αυτό αίσχος ανάρτησε στο facebook τα εξής: «Ταρανδίδου το ότι σου δώσανε μια εκπομπή δε σημαίνει ότι την αξίζεις κιόλας. Το ξέρεις κ συ ότι είσαι ένα τίποτα κ καλό θα ήταν να μην προσπαθείς να χλευάζεις την ιστορία κ την ενδυμασία μιας περιοχής που συμβολίζει τόσα πολλά. Κ όσο για το κατσούλι, δυστυχώς για σένα δεν χωράει στο κεφάλι σου… (ξέρεις εσύ). Επίσης στο συλλαλητήριο που λες ότι θύμιζε καρναβάλι, ήταν κ το αφεντικό σου ο Ιβαν. Άντε γιατί πολλά σούργελα μαζευτήκατε κ προκειμένου να σας δουν κ να ανεβάσετε την τηλεθέαση των γελοίων εκπομπών σας, λέτε μόνο μ@@@@ς

Ίσως κάποιοι θεωρήσουν ότι οι χαρακτηρισμοί του Βασίλη Τσιάρτα είναι «πολύ σκληροί». Τους καλούμε να δουν (κρατώντας σακούλα εμετού) την συγκεκριμένη εκπομπή. Μόλις το κάνουν θα διαπιστώσουν ότι το αισχρό περιεχόμενό της τροφοδότησε την δικαιολογημένη οργή του διεθνή πρώην ποδοσφαιριστή, η οποία στο κάτω κάτω ήταν πολύ πιο ήπια από τα σχόλια χιλιάδων άλλων χρηστών των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης που «στόλιζαν» με πολύ πιο «σκληρές» εκφράσεις την παρουσιάστρια με το απίστευτα αντιπαθητικό γέλιο – «κακάρισμα» όσο και την άσημη τύπισσα που με «stand up comedy» σαχλαμάρες προσβάλλει τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδας και του Λαού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katapelths-o-basilhs-tsiartas-enantion-ths-emetikhs-ekpomphs-ths-stefanidou#ixzz55JiyUEDP

Comments Off on «Καταπέλτης» ο Βασίλης Τσιάρτας εναντίον της ανθελληνικής εκπομπής της Στεφανίδου

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.