Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος απάντησε στον Κοντονή και τις σταλινικές μεθόδους του

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος απάντησε στον Κοντονή και τις σταλινικές μεθόδους του

Ο εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος, ο οποίος πρόσφατα αθωώθηκε πανηγυρικά για τον εθνικό του λόγο, απάντησε μέσω του προσωπικού του ιστολογίου στον υπουργό Δικαιοσύνης, Κοντονή που ζήτησε τα πρακτικά της εν λόγω δίκης.

“Την Πέμπτη 15η Μαρτίου ε.έ. η Θεία Χάρις μας αξίωσε να καθήσουμε στο «εδώλιο της Δικαιοσύνης», στο «σκαμνί του κατηγορουμένου», όπως συνήθως λέγεται. Μηνυτές και κατήγοροί μας ήσαν μία  ομάδα εννέα προσώπων, από το χώρο των Ομοφυλοφίλων.

Είχαν θιγεί, όταν εμείς σε ανάρτησή μας στο προσωπικό μας Blog  «mkka.blogspot.com»  στις 9 Δεκεμβρίου 2015 είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο «Φτύστε τους»! Στόχος μας τότε ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ!

Στόχος μας ήταν η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Άννα Β…. , η οποία στην κηδεία ενός ομοφυλόφιλου ηθοποιού, του Μηνά Χ…, που επί 25 χρόνια συζούσε με κάποιον άνδρα εραστή του, είπε μεγαλοφώνως και επί λέξει τα εξής: «Στη μνήμη της προσωπικής σου αγωνίας, θα βοηθήσω να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης  από τη Βουλή των Ελλήνων»!  (βλ. xairete.blogspot.gr, 04.12.2015).

Με πολλή παρρησία, λοιπόν, τότε εξεφράσαμε την αγανάκτηση της ψυχής μας εναντίον των «μοντέρνων» πολιτικών παραγόντων, οι οποίοι τελικά και εψήφισαν τον Νόμο για το «Σύμφωνο της Συμβίωσης». Γι’ αυτούς, μόνο γι’ αυτούς, τότε είπαμε το «Φτύστε τους!». Διότι άνοιγαν την θύρα της νομιμότητος στίς αφύσικες και ανώμαλες σχέσεις! Είμαστε κήρυκες του Νόμου του Θεού…

Διαβάστε την συνέχεια στο mkka.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtropoliths-ambrosios-apanthse-ston-kontonh-kai-tis-stalinikes-methodous#ixzz5AJfLYjFz

Comments Off on Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος απάντησε στον Κοντονή και τις σταλινικές μεθόδους του

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.