Νέα τάξη πραγμάτων κατά Εθνικιστών: Συνέλαβαν και απέλασαν τον ακτιβιστή Sellner του πλοίου “Defend Εurope”!

Νέα τάξη πραγμάτων κατά Εθνικιστών: Συνέλαβαν και απέλασαν τον ακτιβιστή Sellner του πλοίου “Defend Εurope”!

Από την εφημερίδα “Εμπρός”

Είναι γνωστή η αξιέπαινη προσπάθεια κάποιων Ευρωπαίων ακτιβιστών συναγωνιστών οι οποίοι συμμετείχαν πέρυσι στην αποστολή «Defend Europe» (Υπερασπίσου την Ευρώπη). Με το ομώνυμο πλοίο έκαναν περιπολίες στη Μεσόγειο, παρεμπόδιζαν την άκριτη και μαζική εισροή λαθρομεταναστών εντός της ευρωπαϊκής κοιτίδας, ενώ οι Εθνικιστές είχαν πράγματι προκαλέσει τον πονοκέφαλο στους διάφορους επιτήδειους λαθρέμπορους και στις ΜΚΟ.

Φαίνεται ότι αυτή την ευφυή ακτιβιστική δράση των Ευρωπαίων Συναγωνιστών το σύστημα δεν τη ξέχασε, οπότε και απεφάσισε να εκδικηθεί. Ο 29χρονος Μartin Sellner, επικεφαλής του κινήματος «Generation Identitaire» στην Αυστρία και μέλος της αποστολής με το πλοίο «Defend Europe» συνελήφθη σε αεροδρόμιο έξω από το Λονδίνο, καθώς είχε μεταβεί για να διεξάγει ομιλία για τη μαζική μετανάστευση.

Αφού τον κράτησαν 3 ημέρες απελάθηκε και αυτός και η φίλη του από το Ηνωμένο Βασίλειο με την κατηγορία της «διαχύσεως ρητορικής μίσους»! Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η εκδήλωση στην οποία επρόκειτο να παρευρεθούν ήταν εκδήλωση του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος UKIP για την ελευθερία της εκφράσεως.

Το πολυπλόκαμο σύστημα βυσσοδομεί και εκδικείται όλες τις υγιείς εθνικές και λαϊκές δυνάμεις και όσους γενικώς αντιδρούν στον μεθοδικό εποικισμό της Ευρώπης από αλλογενείς επήλυδες, ενώ δεν διστάζει στο βωμό του πολυπολιτισμού και της παγκοσμιοποίησεως να υπονομεύσει και να συνθλίψει την ελευθερία του λόγου και της σκέψεως. Ακόμη και με απέλαση!

Γιώργος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunelaban-kai-apelasan-ton-aktibisth-sellner-tou-ploiou-defend-europe#ixzz5ANlXwb5X

Comments Off on Νέα τάξη πραγμάτων κατά Εθνικιστών: Συνέλαβαν και απέλασαν τον ακτιβιστή Sellner του πλοίου “Defend Εurope”!

Filed under ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

Comments are closed.