Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας και η θέση της Χρυσής Αυγής: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας και η θέση της Χρυσής Αυγής: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Αυτό που είναι το δεδομένο είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουμε με την βοήθεια της Μόσχας την Τουρκία να ισχυροποιείται και να απειλεί ευθέως την Ελλάδα! Βεβαίως πάντοτε υπάρχει η ελπίδα (βάσει της μελέτης της Ιστορίας) η συνεργασία αυτή να είναι περιστασιακή και να λήξει σύντομα. Μακάρι να είναι έτσι.

Εάν όμως δεν συμβεί αυτό, τότε η θέση της χώρας μας είναι πάρα πολύ δύσκολη και θα πρέπει να πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει την Πατρίδα μας από την τουρκική επιθετικότητα.

Αμφιβάλλουμε σοβαρά εάν οι ΗΠΑ θα δια- κινδυνεύσουν μία πλήρη ρήξη των σχέσεών τους με την Τουρκία χάριν της Ελλάδος. Η Ελλάδα όμως έχει πανίσχυρα όπλα (βάση της Σούδας, γεωπολιτική θέση) προκειμένου να απαιτήσει από την Ουάσιγκτον την κάλυψή της!

Σε όλες τις περιπτώσεις οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι ούτε με τους Ρώσους, ούτε με τους Αμερικάνους, ούτε με κανέναν, είναι με την Ελλάδα και μόνον με την Ελλάδα και πριν αναζητήσουμε συμμαχίες, που πρέπει να αναζητήσουμε, θα πρέπει να εξαντλήσουμε τις δυνατότητες του Έθνους μας, που είναι μεγάλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ.

Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης.

  • Το τέλος του «ευρωπαϊσμού» είναι η Αυγή του Ελληνισμού μας
  • ΕΚΘΕΣΗ ΔΝΤ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΛΥΣΗ Η… ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
  • Ψηφίστε ΝΔ για να σας κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ
  • Σε 33.210 αλλοδαπούς έδωσε «ιθαγένεια» η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ
  • Οι σχέσεις Ρωσίας Τουρκίας και η θέση της Χρυσής Αυγής: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!
  • Σοβαρότατες οι ευθύνες Τσίπρα-Καμμένου για την λαθρομετανάστευση
  • Σοβαρό επεισόδιο στο νησιωτικό σύμπλεγμα του Καστελόριζου
  • Η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής για την άμυνα εντός οικιακού ασύλου
  • «Τρίτη τουρκική εισβολή» οι ενέργειες της Άγκυρας στην ΑΟΖ
  • Ναι! Εμείς Φταίμε για όλα! – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-oi-scheseis-rwsias#ixzz5CIEU2BFQ

Comments Off on Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας και η θέση της Χρυσής Αυγής: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.