Κατελήφθη από λαθρομετανάστες και η Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη! Οι ροές των λαθρομεταναστών γιγαντώνονται

Κατελήφθη από λαθρομετανάστες και η Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη! Οι ροές των λαθρομεταναστών γιγαντώνονται

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθησαν στην Θεσσαλονίκη μία μόλις μέρα μετά την απόφαση η οποία επί της ουσίας αφήνει ανεξέλεγκτη την κίνηση των λαθρομεταναστών στην Ελληνική Επικράτεια.

Η εικόνα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θύμισε έντονα 2015, αφού 60 και πλέον λαθρομετανάστες πραγματοποίησαν κατάληψη και… στρωματσάδα κάτω από το άγαλμα του Βενιζέλου στην οδό Αριστοτέλους.

Αυτή η εικόνα σε συνδυασμό με την αντίστοιχη κατάληψη στην πλατεία Σαπφούς στην Μυτιλήνη και τις διαρκώς αυξανόμενες ροές λαθρομεταναστών τόσο από το Αιγαίο, όσο και από τον Έβρο, μας δείχνουν ότι έρχονται δύσκολες μέρες.

Βεβαίως, η κυβέρνηση δεν προβαίνει σε κανενός είδους ενέργεια για την απέλαση των λαθρομεταναστών. Αντιθέτως, προσπαθεί να διασπείρει το πρόβλημα σε ολόκληρη την επικράτεια για να μην φαίνεται. Μην ξεμείνουν κι από δουλειά οι ΜΚΟ.

Ακόμα έχουμε Απρίλιο και αν έρχονται κατά χιλιάδες σήμερα, φανταστείτε τι έχει να γίνει το καλοκαίρι, όσο θα πλησιάζουν και οι εκλογές του Ερντογάν και θα θέλει να «ξεφορτώσει».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katelhfthh-apo-lathrometanastes-kai-h-aristotelous-sthn-thessalonikh-thn-wr#ixzz5DET8ZLF1

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Κατελήφθη από λαθρομετανάστες και η Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη! Οι ροές των λαθρομεταναστών γιγαντώνονται