Κοινή γραμμή τούρκων, συριζαίων, Καμμένου και νεοδημοκρατών ενάντια στην τοποθέτηση της Ελληνικής Σημαίας επί βραχονησίδων

Κοινή γραμμή τούρκων, συριζαίων, Καμμένου και νεοδημοκρατών ενάντια στην τοποθέτηση της Ελληνικής Σημαίας επί βραχονησίδων

Έχουμε το δικαίωμα οι Έλληνες να τοποθετούμε την Σημαία μας επί του εδάφους της χώρας μας; Η απάντηση θα έπρεπε να είναι προφανής ότι οι Έλληνες έχουμε αυτό το δικαίωμα, όμως φαίνεται πως… κάποιοι διαφωνούν.

Συγκεκριμένα, ο τούρκος πρέσβης στην Ε.Ε., Φαρούκ Καϊμακτσί, δήλωσε: «ποιος ο λόγος να υψώνει κανείς την ελληνική σημαία σε ένα νησί που δεν υπάρχει κανείς; Και ποιος είναι ο λόγος να πετάει κανείς πάνω από τέτοια μικρά νησιά και βραχονησίδες όταν αυτά είναι ακατοίκητα; Οι ενέργειες αυτές δεν αποτελούν ισχυρισμό εδαφικής κυριαρχίας απλά απλά αποτελούν πρόκληση».

Θα πει κανείς ότι είναι αυτονόητο ότι ο τούρκος θα αμφισβητήσει το δικαίωμα αυτό των Ελλήνων, επειδή θέλει να δημιουργήσει γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο.

Το δυστύχημα είναι ότι αυτή η δήλωση του τούρκου πρεσβευτή βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία και με την γραμμή της κυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ, αλλά και με την λεγόμενη αξιωματική (δήθεν στην πραγματικότητα) αντιπολίτευση της ΝΔ.

Σας παραθέτουμε τις σχετικές πανομοιότυπες δηλώσεις από τα «ελληνικά» κόμματα:

Ξυδάκης – Σύριζα: «Οποιοσδήποτε βάλει μια σημαία μετά θα σηκωθεί και θα φύγει και μετά θα πρέπει να πάει το ελληνικό κράτος και ο στρατός και να συμμαζέψει τις σαχλαμάρες.»

Καμμένος – “τουρκοφάγος”: «Όμως, εκείνος που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να την βάλει θα πρέπει να την υπερασπιστεί.»

Γεωργιάδης – αντιπρόεδρος ΝΔ: «Η εξωτερική πολιτική θέλει προσοχή, λέω στα παιδιά που έβαλαν τις σημαίες στις βραχονησίδες. Την εξωτερική πολιτική ασκεί η επίσημη πολιτική με τα θεσμικά της όργανα. Η ένταση συμφέρει την Άγκυρα».

Η σύμπλευση τούρκων και εγχώριων ραγιάδων του”συνταγματικού τόξου” είναι πασιφανής και ενδεικτική της ανύπαρκτης και δουλικής εξωτερικής πολιτικής!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koinh-grammh-tourkwn-neodhmokratwn-surizaiwn-kai-kammenou-enantia-sthn-topo#ixzz5DEU3HdHA

Comments Off on Κοινή γραμμή τούρκων, συριζαίων, Καμμένου και νεοδημοκρατών ενάντια στην τοποθέτηση της Ελληνικής Σημαίας επί βραχονησίδων

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.