Συνέντευξη Συναγωνιστή Γιάννη Σαχινίδη στην “Εθνικιστική Φωνή” – Βίντεο

Συνέντευξη στον Γιώργο Ρεντετάκο παραχώρησε ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην εγχώρια πολιτική σκηνή.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εν τέλει μόνο «ηθικό πλεονέκτημα» δεν έχει, καθώς δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση για την καταπολέμηση την διαφθοράς, όπως στην λίστα Λαγκάρντ, στα paradise papers, αλλά και στα τελευταία οικονομικά σκάνδαλα στα οποία είναι μπλεγμένη η Νέα Δημοκρατία.

Όσον αφορά την εξωτερική πολιτική της χώρας, ο Γιάννης Σαχινίδης τόνισε πως είναι ανύπαρκτη, ειδικά απέναντι στο μουσουλμανικό τόξο των χωρών της Αλβανίας, της Τουρκίας και των Σκοπίων και των αξιώσεων που προβάλλουν.

Παράλληλα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν διστάζει να απαγορεύει στους Έλληνες πολίτες να υψώνουν την ελληνική σημαία σε ελληνικό έδαφος.

Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η πλέον αντεθνική και βέβηλη, καθώς στρέφεται κατά των Ιερών και Οσίων της κοινωνίας και διαφθείρει την νεολαία με παράδειγμα την επερχόμενη νομιμοποίηση της κάνναβης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-sunagwnisth-giannh-sachinidh-sthn-ethnikistikh-fwnh-binteo#ixzz5DESZxBfd

Advertisements

Comments Off on Συνέντευξη Συναγωνιστή Γιάννη Σαχινίδη στην “Εθνικιστική Φωνή” – Βίντεο

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.