Ψηφίζεις ΝΔ και παίρνεις δώρο το ΠαΣοΚ: Πλήθος στελεχών του Σημίτη στο πλευρό του Μητσοτάκη

Ψηφίζεις ΝΔ και παίρνεις δώρο το ΠαΣοΚ: Πλήθος στελεχών του Σημίτη στο πλευρό του Μητσοτάκη

Την κληρονομιά των προηγούμενων προέδρων της ΝΔ φαίνεται ότι συνεχίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετατρέποντας την ΝΔ σε ένα αυστηρώς «σημιτικό» κόμμα, εντός του οποίο συνωστίζονται οι παλιοί πασόκοι του περιβάλλοντος Σημίτη.

Όπως προείπαμε, αυτή η κατάσταση δεν είναι κάτι καινούργιο. Αρκεί να θυμίσουμε τον Στουρνάρα, ο οποίος από το «περιβάλλον Σημίτη» κατέληξε «τσάρος της οικονομίας» επί Σαμαρά – Βενιζέλου και εν τέλει αρχιτραπεζίτης.

Τώρα, όπως αναφέρουν σημερινές εφημερίδες, το πλαίσιο των συμβούλων του Μητσοτάκη είναι πλημμυρισμένο από παλιούς πασόκους, ενώ τώρα φαίνεται ότι επίκειται «ανάσταση» πολιτικών «νεκρών» με υπουργοποίηση ακόμα και του… Χρυσοχοΐδη.

Ο Μητσοτάκης, βεβαίως, είχε προαναγγείλει την πορεία της ΝΔ προς το «κέντρο» και αυτό ακριβώς γίνεται με την επέλαση των Σημιτανθρώπων και την de facto ένωση της ΝΔ με το συγκεκριμένο τμήμα του ΠαΣοΚ.

Βέβαια, ο Σημίτης έχει κάνει τους υπολογισμούς του και ήδη «παίζει» όχι σε δύο, αλλά σε τρία ταμπλό, αφού άνθρωποί του βρίσκονται και στο ΠαΣοΚ Ι (το Κίνημα Αλλαγής), το ΠαΣοΚ ΙΙ (τη ΝΔ), αλλά και στο ΠαΣοΚ ΙΙΙ (τον Σύριζα).

Αυτό καθιστά σαφές ότι οποιαδήποτε ψήφος δεν πηγαίνει στην Χρυσή Αυγή, πηγαίνει – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – στο πιο σάπιο κομμάτι του ΠαΣοΚ που οδήγησε την Ελλάδα στον βούρκο της χρεοκοπίας με την σωρεία των σκανδάλων του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pshfizeis-nd-kai-pairneis-dwro-to-pasok-plhthos-stelechwn-tou-shmith-sto-pl#ixzz5DQmPnIMo

Advertisements

Comments Off on Ψηφίζεις ΝΔ και παίρνεις δώρο το ΠαΣοΚ: Πλήθος στελεχών του Σημίτη στο πλευρό του Μητσοτάκη

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.