Ούτε με τους κλέφτες, ούτε με τους ψεύτες: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ούτε με τους κλέφτες, ούτε με τους ψεύτες: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Στο ίδιο έργο θεατές και σήμερα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που είχαν την ατυχία να παρακολουθήσουν ακόμη μια στημένη φαρσοκωμωδία εκατέρωθεν κατηγοριών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ από τη μια πλευρά και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από την άλλη, με πεδίο αντιπαράθεσης την Χρυσή Αυγή!

«Χρυσή Αυγή με ΝΔ» κραύγαζε ο Alexis, «Χρυσή Αυγή με ΣΥΡΙΖΑ» αντέτειναν ουρλιάζοντας ο Κούλης και η Φωφώκα από το βήμα της βουλής. Κι από κάτω ένας θίασος μαριονετών των τοκογλύφων να χειροκροτεί τους διαχειριστές της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού σε μια παράσταση αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης της κοινής γνώμης από ζητήματα φλέγοντα, όπως είναι το Μακεδονικό και η μεθόδευση της ασφυκτικής εποπτείας της ελληνικής οικονομίας από τον Αύγουστο και μετά, ζητήματα στα οποία όλως τυχαίως οι θέσεις των ανωτέρω ταυτίζονται.

Μάταιη η απεγνωσμένη προσπάθεια φιλελεύθερων και μαρξιστών να εμπλέξουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών σε φανερές ή παρασκηνιακές διασυνδέσεις με τα κόμματα που ξεπουλούν την Πατρίδα και φτωχοποιούν τον Ελληνικό Λαό:

Η Χρυσή Αυγή δεν ανήκε, δεν ανήκει και ούτε ποτέ θα ανήκει στο τόξο των υπευθύνων των δεινών της χώρας μας, στο καρκίνωμα δηλαδή των πολιτικάντηδων που κατατρώνε τις σάρκες του Έθνους, πλουτίζοντας από τις θυσίες των συμπατριωτών μας:

Ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με ΝΔ και κλεφτοΠΑΣΟΚ, η Χρυσή Αυγή αντλεί δύναμη από το Λαό, αγωνίζεται με το Λαό και θα επικρατήσει για το Λαό!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-me-tous-kleftes-oute-me-tous-pseutes-chrush-augh-gia-na-jebrwmisei-o-t#ixzz5GLl98Ey4

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to “Ούτε με τους κλέφτες, ούτε με τους ψεύτες: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!