Ενημερωτική δράση Σωματείου ΝΕΖ “Άγιος Νικόλαος” ενάντια στις επιθέσεις του παρακράτους κατά των Ελλήνων εργατών

Ενημερωτική δράση πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 19/6 το σωματείο της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης “Άγιος Νικόλαος”.

Κλιμάκιο μελών του σωματείου μας έδωσε το παρόν στην κεντρική πύλη της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος και πραγματοποίησε εκτεταμένη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων.

Ταυτόχρονα ενημερώσαμε δια ζώσης τους εργαζόμενους για την πρόσφατη δολοφονική επίθεση των αναρχοαριστερών παρακρατικών στα γραφεία μας και την γελοία προσπάθεια τους να εμφανιστούν ενώπιον της δικαιοσύνης από θύτες ως θύματα.

Η ανταπόκριση ήταν για άλλη μία φορά κάτι παραπάνω από θετική κι αυτό αποδεικνύει στην πράξη ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον νόμιμο συνδικαλιστικό μας αγώνα για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων, για Ελλάδα και Ορθοδοξία!

Διαβάστε επίσης: Δεκάδες Έλληνες στα δικαστήρια Πειραιά στο πλευρό των εργαζομένων του Περάματος – Η κόκκινη τρομοκρατία δεν μας σταματάει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enhmerwtikh-drash-swmateiou-nez-agios-nikolaos-enantia-stis-epitheseis-tou#ixzz5J3b3ZNWi

Comments Off on Ενημερωτική δράση Σωματείου ΝΕΖ “Άγιος Νικόλαος” ενάντια στις επιθέσεις του παρακράτους κατά των Ελλήνων εργατών

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.