Κοκορομαχία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για το ποιος βουλευτής τους χορεύει καλύτερα τα “αλυτρωτικά” τραγούδια των Σκοπιανών…

Μετά τις αποκαλύψεις για τον συριζαίο “εθνικά Μακεδόνα” Kotso Σέλτσα και την συμμετοχή του σε αλυτρωτικά πανηγύρια φιλοσκοπιανών, ο Σύριζα απάντησε βγάζοντας στην… σέντρα βουλευτή της ΝΔ ο οποίος συμμετείχε σε ανάλογες αλυτρωτικές γιορτές.

Ο λόγος για τον Γιάννη Αντωνιάδη, νεοδημοκράτη βουλευτή της Φλώρινας, ο οποίος σύμφωνα με την “Αυγή” του Σύριζα συμμετείχε στην ίδια γιορτή των φιλοσκοπιανών στο ίδιο χωριό, αλλά σε προηγούμενη χρονιά.

Είναι χαρακτηριστικό της προδοτικής αριστεράς και της νεοφιλελεύθερης ψευτοδεξιάς να κονταροχτυπιούνται για το ποιο κόμμα περιλαμβάνει τους καλύτερους χορευτές σε ανθελληνικές γιορτές φιλοσκοπιανών.

Δεν αργεί όμως η μέρα που και τους δυο ο Ελληνικός Λαός θα τους… χορέψει στο ταψί και θα τους στείλει στα σκουπίδια της πολιτικής ιστορίας  για την στάση τους στην προδοσία της Μακεδονίας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kokoromachia-suriza-nd-gia-to-poios-bouleuths-tous-choreuei-kalutera-ta-alu#ixzz5J5t1jzDf

Advertisements

Comments Off on Κοκορομαχία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για το ποιος βουλευτής τους χορεύει καλύτερα τα “αλυτρωτικά” τραγούδια των Σκοπιανών…

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.