Μεγάλη «επιτυχία» Τσίπρα-Καμμένου η νέα πολιτική της Ε.Ε.: Όλοι οι λαθρομετανάστες θα μένουν στην Ελλάδα!

Μεγάλη «επιτυχία» Τσίπρα-Καμμένου η νέα πολιτική της Ε.Ε.: Όλοι οι λαθρομετανάστες θα μένουν στην Ελλάδα!

Νέα δεινά απεργάζεται εναντίον της Ελλάδος η νομενκλατούρα των Βρυξελλών από κοινού με τους εγχώριους προδότες πολιτικάντηδες, ασχέτως γαλάζιας ή ροζ παρατάξεως.

Σύμφωνα με το σχέδιο για την νέα πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με το λεγόμενο «προσφυγικό», «θα αυξηθούν οι δυνατότητες προστασίας και υποδοχής προσφύγων και μεταναστών», αλλά και θα «καταπολεμήσουν τις δευτερογενείς μετακινήσεις των αιτούντων άσυλο σε άλλες χώρες της ΕΕ».

Δηλαδή, με απλά λόγια, όλοι οι λαθρομετανάστες που φτάνουν Ελλάδα θα παραμένουν ες αεί στην Ελλάδα, χωρίς καμία δυνατότητα για μετακίνηση σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης.

Και αν περίμενε κανείς ότι τουλάχιστον μοιραζόμαστε το βάρος με την Ιταλία, οι ιταλοί ξύπνησαν έβγαλαν τους πατριώτες στην κυβέρνηση και έτσι η Ελλάδα απομένει το μόνο κορόιδο σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Λίγο πριν την… έξωση η κυβέρνηση πετυχαίνει… τρίποντο, αφού σε λιγότερο από ένα μήνα πούλησε την Μακεδονία, υπέγραψε και ψήφισε νέο μνημόνιο και αποδέχτηκε το σύνολο των λαθρομεταναστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalh-epituchia-tsipra-kammenou-h-nea-politikh-ths-e.e.-oloi-oi-lathrometa#ixzz5J46fT5JQ

Comments Off on Μεγάλη «επιτυχία» Τσίπρα-Καμμένου η νέα πολιτική της Ε.Ε.: Όλοι οι λαθρομετανάστες θα μένουν στην Ελλάδα!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.