Τίποτε δεν μας σταματά, αφού διαθέτουμε Θάρρος, Πίστη και Ελπίδα

Τίποτε δεν μας σταματά, αφού διαθέτουμε Θάρρος, Πίστη και Ελπίδα

Η καθημερινή δυστυχία που έχει επιβληθεί στον λαό  μας από την ξενόδουλη κυβέρνηση, τους επιγόνους και απογόνους των κομμουνιστοσυμμοριτών καθώς και τους νεοφιλελεύθερους αυλοκόλακες τους, ενθαρρύνει όλους εμάς που ανήκουμε στο κίνημα της Χρυσής Αυγής να πολεμήσουμε, παρ’ όλες τις αντιξοότητες, εναντίον της προδοσίας που συντελείται εναντίον της πατρίδας μας και να αγωνιστούμε κατά της ανομίας, της καταπίεσης και της αδικίας. Ο αγώνας μας εναντίον όλων θα είναι επιτυχής διότι διαθέτουμε θάρρος, πίστη και ελπίδα.

Έχουμε θάρρος για να πολεμήσουμε, ακόμη και όταν δεν έχουμε πιθανότητες νίκης. Η ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα για εκείνους που δεν σταμάτησαν να πολεμούν με ανυπέρβλητη δύναμη εναντίον πολυαρίθμων εχθρών και τελικά νίκησαν επειδή δεν έχασαν την καρδιά τους.

Διαθέτουμε πίστη ότι θα κερδίσουμε. Η πίστη ως γνωστό μετακινεί βουνά, η ιστορία είναι και για αυτό ο δάσκαλος μας. Πολλές φορές δεν νικούν αυτοί που είναι πολυάριθμοι και  έχουν την υπεροπλία, αλλά αυτοί που παρά τις αντίξοες συνθήκες πιστεύουν στην νίκη τους. Δεν έχει σημασία που στηρίζεται αυτή η πίστη,  μπορεί να είναι θρησκευτική ή πνευματική ή και τα δύο.

Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να ξανακάνουμε την πατρίδα μας ένδοξη και ότι θα την ανοικοδομήσουμε καλύτερα από ποτέ, αντλώντας τα σωστά συμπεράσματα από τα λάθη του παρελθόντος και στέλνοντας τους εχθρούς μας στο έρεβος της ιστορίας.

Ενεργούμε με σύνεση, ανιδιοτέλεια και γενναιότητα, διαθέτοντας την απαραίτητη δύναμη για να κάνουμε αυτό που μας επιτάσσει η ιστορία. Δεν θα προδώσουμε τους προγόνους μας, δεν θα υπονομεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας. Η κλεψύδρα εξαντλείται και οι εχθροί αφηνιάζουν, ήρθε η ώρα των πράξεων και όχι των λόγων.

Γ. Λιναρδής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tipote-den-mas-stamata-afou-diathetoume-tharros-pisth-kai-elpida#ixzz5J3aSXOBL

Comments Off on Τίποτε δεν μας σταματά, αφού διαθέτουμε Θάρρος, Πίστη και Ελπίδα

Filed under ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Comments are closed.