Οργανωμένη αντεθνική πρόκληση η παρέλαση των ομοφυλόφιλων στην Θεσσαλονίκη: Με σκοπιανικές σημαίες και αισχρά συνθήματα στήριξαν την κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ!

Οργανωμένη αντεθνική πρόκληση η παρέλαση των ομοφυλόφιλων στην Θεσσαλονίκη: Με σκοπιανικές σημαίες και αισχρά συνθήματα στήριξαν την κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ!

Σε ατελείωτη πρόκληση εις βάρος των εθνικών αισθημάτων των Μακεδόνων, εξελίχθηκε το λεγόμενο “Gay Pride”, που έγινε υπό την αιγίδα του εθνομηδενιστή Μπουτάρη και του ομοϊδεάτη του, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Τρ. Μηταφίδη, που παρέλασε με πανό του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εμφανώς οργανωμένη αντεθνική πρόκληση έγινε με επιγραφές που είχαν στα σώματά τους κάποιοι ξεδιάντροποι τσιπροκαμμενικοί, με τις οποίες χλεύαζαν την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και επιχειρούσαν να παρουσιάσουν τον Μέγα Αλέξανδρο σαν τα μούτρα τους!

Μέχρι και με σκοπιανικές σημαίες βγήκαν κάποιοι αριστεριστές και πάλι καλά που δεν είδαμε πανό με το πρόσωπο του συγκυβερνήτη Πάνου Καμμένου.

Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών!

Δείτε φωτογραφίες στο Εθνικισμός.net

 

Advertisements

Comments Off on Οργανωμένη αντεθνική πρόκληση η παρέλαση των ομοφυλόφιλων στην Θεσσαλονίκη: Με σκοπιανικές σημαίες και αισχρά συνθήματα στήριξαν την κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.