“Δημοκράτης” Καρανίκας: Φασίστες όσοι αντιδρούν για την Μακεδονία!

“Δημοκράτης” Καρανίκας: Φασίστες όσοι αντιδρούν για την Μακεδονία!

Πάτο δεν έχει το βαρέλι της γραφικότητας για τον άνθρωπο που διόρισε σύμβουλό του ο Τσίπρας παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε δηλώσει ότι «η καριέρα είναι χολέρα».

Τελευταίο κρούσμα η δήλωση του θαυμαστή της Μενεγάκη ότι «όσο περνάνε οι μέρες τόσο θα αποκαλύπτεται ο αντιδραστικός χαρακτήρας των διοργανωτών των συλλαλητηρίων. Και φυσικά γι’ αυτό τον λόγο δεν έχει κόσμο, γιατί ο δημοκρατικός και πατριωτικός λαός της χώρας ξέρει να ξεχωρίζει την ήρα από το στάρι και τους φασίστες-εθνικιστές από τους πατριώτες».

Το ότι τους γιουχάρει όλος ο κόσμος από Έβρο μέχρι Κρήτη προφανώς και δεν το έχει αντιληφθεί ο Καρανίκας, λέγοντας ότι «δεν έχει κόσμο» αναφερόμενος στα συλλαλητήρια.

Το θετικό της όλης υποθέσεως πάντως είναι ότι συντόμως θα απαλλαγεί από την καριέρα του ως σύμβουλος πρωθυπουργού, όπως αντίστοιχα ο κολλητός του ο Τσίπρας θα απαλλαγεί από την καριέρα του ως πρωθυπουργός.

Θα γιατρευτεί ο άνθρωπος από την «χολέρα», θα γλιτώσουνε κι οι φορολογούμενοι από την μισθοδοσία ενός τέτοιου ατόμου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/karanikas-fasistes-osoi-antidroun-gia-thn-makedonia#ixzz5Jv7Ev6yC

1 Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

One response to ““Δημοκράτης” Καρανίκας: Φασίστες όσοι αντιδρούν για την Μακεδονία!